Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φρανσίσκο και Σμιθ στο “στόχαστρο” των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός: Φρανσίσκο και Σμιθ στο “στόχαστρο” των ερυθρόλευκων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στο "στόχαστρο" των ερυθρόλευκων

Ο όρος για να γυρίσει ο Μιλουτίνοφ, πού θα παίξει ο Έλληνας ψηλός. Λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, το sportdog.gr παρουσιάζει τις μεταγραφικές προτεραιότητες των δύο ομάδων. Ποιους παίκτες εξετάζει ο Μπαρτζώκας και ποιους… ψάχνει ο Αταμάν.

Λίγες μέρες έμειναν για το τζάμπολ των τελικών της Α1, αλλά την ίδια ώρα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βλέπουν και την επόμενη χρονιά, ασχολούμενοι με μεταγραφικά θέματα.

Οι Πειραιώτες είναι σε επαφή με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και συζητάνε το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρβου σέντερ στο ΣΕΦ. Αν ο Μιλουτίνοφ ρίξει το κασέ του αρκετά σε σχέση με αυτά, που έπαιρνε στην ΤΣΣΚΑ, τότε είναι πολύ πιθανό να ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν και έναν ακόμη γκαρντ, που να παίζει με την μπάλα στα χέρια. Ο Σίλβεν Φρανσίσκο του Περιστερίου είναι μία από τις λύσεις. Ο Γάλλος πλέι-μέικερ έχει αναπτυχθεί πολύ στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει στο μυαλό του. Ο Μπαρτζώκας, όμως, κοιτάζει και πιο έτοιμες λύσεις από την Ευρωλίγκα πριν πάρει την οριστική του απόφαση. Ο Τζαλίν Σμιθ θα μπορούσε να είναι μία τέτοια επιλογή, αλλά καλύτερος από τον γκαρντ της Αλμπα είναι ο Κρις Τζόουνς. Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Τζόουνς υπέγραψε προ καιρού νέο συμβόλαιο με την Βαλένθια.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments