ΟΤΑ

Στρατηγικές συμφωνίες του Δήμου Τήλου με ξένους τουριστικούς ομίλους

Στρατηγικές συμφωνίες του Δήμου Τήλου με ξένους τουριστικούς ομίλους
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ευχάριστα ο Δήμος Τήλου, με την επίτευξη στρατηγικής σημασίας συνεργασιών με αναγνωρισμένους διεθνώς ομίλους και πρακτορεία στον τομέα του τουρισμού.
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ευχάριστα ο Δήμος Τήλου, με την επίτευξη στρατηγικής σημασίας συνεργασιών με αναγνωρισμένους διεθνώς ομίλους και πρακτορεία στον τομέα του τουρισμού. Το νησί που έγινε παράδειγμα σε Ελλάδα και εξωτερικό για την πρωτοπόρα πολιτική του στη διαχείρηση των απορριμμάτων και στην επίτευξη του στόχου των μηδενικών αποβλήτων, βρίσκεται σε μια ανοδική αναπτυξιακή τροχιά μέσα από συμφωνίες που ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν.
Σε ανακοίνωση της η δημοτική αρχή της Μαρία Καμμά Αλειφέρη αναφέρει:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία και να καλωσορίσουμε στο νησί μας τον Σκανδιναβικό όμιλο Thomas Cook Northern Europe με το πρακτορείο Ving. Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε πριν περίπου 3 μήνες, ο Γενικός Διευθυντής του πρακτορείου ήρθε σε επαφή με τους επαγγελματίες και τη Δήμαρχο της Τήλου και πλέον έχουμε συμβόλαιο συνεργασίας που θα μπει σε εφαρμογή από το 2024.
Επίσης καλωσορίζουμε και την Ολλανδική αγορά μέσω του Apollo Travel Group της DER Touristik Group που επίσης θα ξεκινήσει τη συνεργασία από το 2024.
Προτρέπουμε τους επιχειρηματίες του νησιού μας, να ακολουθήσουν τέτοια παραδείγματα που προάγουν την ευημερία των επιχειρήσεων τους αλλά και του τόπου. Η δυναμική αυτών των συνεργασιών είναι που χρειαζόμαστε και όχι η μικροψυχία και η μιζέρια.
Ο Δήμος Τήλου πάντα θα επικροτεί και θα στηρίζει τέτοιου είδους συνεργασίες και είναι αποφασισμένος να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων και στην προώθηση της τοπικής οικονομίας.Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η δέσμευση μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Τήλο μας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments