Αθλητισμός

Η επιχείρηση Πινέδα ξεκινάει για την ΑΕΚ

Η επιχείρηση Πινέδα ξεκινάει για την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η Ένωση θα μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Η επιχείρηση Πινέδα ξεκινάει για την ΑΕΚ. Το μεγάλο ζητούμενο λοιπόν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι να κρατήσει τον δανεικό από την Θέλτα, Ορμπελίν Πινέδα στο ρόστερ. Το προηγούμενο διάστημα η ομάδα του Βίγκο έδινε τη δική της μάχη για να μείνει στη La Liga, κάτι που τελικώς πέτυχε και πλέον οι διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων θα ξεκινήσουν.

Η Ένωση που έχει ως «όπλο» και την επιθυμία του ίδιου του Πινέδα να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» θα ζητήσει είτε την επέκταση του δανεισμού του Μεξικανού για έναν χρόνο -με οψιόν αγοράς ωστόσο- είτε την συνιδιοκτήσια του ποδοσφαιριστή με τη Θέλτα. Οι Ισπανοί έτσι κι αλλιώς για να πουλήσουν τον διεθνή άσο έχουν ζητήσει ένα ποσό της τάξης των 12 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο οι ιθύνοντες της Ένωσης δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα μείνει στον πάγκο της ομάδας του Βίγκο, κάτι που μπορεί να αλλάξει πολλά.

Δεδομένα η Ένωση πάντως πέρα από τα «θέλω» του παίκτη, έχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στην Ευρώπη, ενώ πέρσι, για να πάρει δανεικό τον Πινέδα είχε καλύψει όλο το συμβόλαιό του και μάλιστα είχε δώσει ένα σημαντικό ποσό ως ενοίκιο, ενώ παραχώρησε και το μερίδιό της από την αποζημίωση που θα λάμβανε από τη FIFA για τη συμμετοχή του Πινέδα στο Μουντιάλ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Όλα αυτά λοιπόν θα συνυπολογιστούν ωστόσο θα γίνει «μάχη», «μάχη» για να γίνει η υπέρβαση για έναν ποδοσφαιριστή κομβικό στην πορεία της περσινής ΑΕΚ που ο Αλμέιδα δε θα αφήσει έτσι εύκολα να χαθεί…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments