Αθλητισμός

Ο Λεάντρο Καμπρέρα μπορεί να έρθει μια ώρα αρχύτερα στον Ολυμπιακό

Ο Λεάντρο Καμπρέρα μπορεί να έρθει μια ώρα αρχύτερα στον Ολυμπιακό
Και το όνομα αυτού Λεάντρο Καμπρέρα

Και το όνομα αυτού Λεάντρο Καμπρέρα. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ουρουγουάη πως φαίνεται πως έχει περίοπτη θέση στη μεταγραφή λίστα του Ολυμπιακού. Με πολύ υψηλές παραστάσεις –το 2009 τον απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης και από τότε έχει αγωνιστεί μόνο σε Ισπανία και Ιταλία-.

Με μεγάλη εμπειρία -440 συμμετοχές σε αυτά τα 14 χρόνια ευρωπαϊκής καριέρας- και κυρίως με ένα βασικό χαρακτηριστικό που όπως φαίνεται ο Αντόνιο Κορδόν έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή αναζητώντας τον επόμενο ηγέτη της Ερυθρόλευκης άμυνας. Το εξαιρετικό αριστερό του πόδι, που εγγυάται την διαδικασία του build up.

Θυμίζουμε πως τη σεζόν που πέρασε ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό σε μια ιστορία που μπορεί να μην συζητήθηκε πολύ, αλλά που έπαιξε τον ρόλο της σε ολόκληρη τη σεζόν. Δεν το λες συνηθισμένο για 50+ παιχνίδια να επιστρατεύεται ένας κεντρικός αμυντικός με την υποχρέωση να αγωνίζεται με «ανάποδο» πόδι.

Είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού λοιπόν ο Ουρουγουανός, όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες από to10.gr. Και φαίνεται πως αυτό είναι «ταιριαστό» και με την περίσταση. Γιατί; Διότι η ομάδα στην οποία ανήκει ως το καλοκαίρι του 2024, η Εσπανιόλ αφενός είναι η πρώην του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που όλα δείχνουν ότι είναι φαβορί να καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών, αφετέρου γιατί μπορεί να αποκτηθεί με συνοπτικές διαδικασίες χάρη σε μια «λεπτομέρεια» που υπάρχει στο συμβόλαιο του (και όχι μόνο στο δικό του).

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo με βάση τις τρέχουσες συμφωνίες, μια σειρά από ποδοσφαιριστές της Εσπανιόλ από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε μπορούν να φύγουν άμεσα από την ομάδα δίχως διαπραγμάτευση, μέσω ετήσιου δανεισμού. Αν βρεθεί ομάδα που καλύπτει το συμβόλαιο τους στο 100% τότε αναχωρούν άμεσα δίχως να χρειαστεί να δώσουν… λογαριασμό για την επιλογή τους. Αυτό το «παράθυρο» στα συμβόλαια είναι ανοιχτό ως τις 10 Ιουλίου.

Άρα λοιπόν αν ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη μπορεί μέχρι τότε, απλά να καλύψει το συμβόλαιο του και να τον έχει για την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού –πάντα με βάση τα ΜΜΕ της Ισπανίας- είναι της τάξης του 1,1 εκατ ευρώ. Όχι απαγορευτικό σα να λέμε. Εξ ου λοιπόν και όπως φαίνεται ο Κορδόν έχει τοποθετήσει τον ποδοσφαιριστή στη λίστα του.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments