Lifestyle

Ελένη Χατζίδου: «Μου έχουν κάψει το αμάξι στη Γλυφάδα»

Ελένη Χατζίδου: «Μου έχουν κάψει το αμάξι στη Γλυφάδα»

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Η Ελένη Χατζίδου με αφορμή το θέμα σχετικά με τον stalker που απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ, θυμήθηκε μια δική της εξίσου άσχημη εμπειρία.

Η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε μία δυσάρεστη στιγμή από το παρελθόν, όταν δέχτηκε εμπρηστική επίθεση από αγνώστους.

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που συζήτησαν στο πλατό του «Breakfast @ Star», σχετικά με τον stalker που απείλησε να βάλει φωτιά στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Τότε, η τραγουδίστρια θυμήθηκε ότι στο παρελθόν έκαψαν το αυτοκίνητό της στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε. «Δεν είχα δει το θέμα αυτό στη σκαλέτα, αλλά εμένα μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου μού έχουν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Είναι μία περίεργη κατάσταση γιατί δεν βρήκαμε ποτέ το άτομο που το έκανε. Όλων το μυαλό κάπου πάει…» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Γενικά είναι μία δύσκολη κατάσταση και υπάρχουν άνθρωποι που όντως τα κάνουν και δεν μένουν στα λόγια» πρόσθεσε στο τέλος, η Ελένη Χατζίδου.

Το περιστατικό συνέβη το 2017, με την τραγουδίστρια να βρίσκεται στο σπίτι της, όταν άκουσε εκρήξεις από την πυλωτή.

Στη συνέχεια διαπίστωσε με έκπληξη πως πρόκειται για το αυτοκίνητό της. Στη 1:20 έγινε κλήση στην πυροσβεστική κι άμεσα έφτασαν δύο οχήματα στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου διέμενε η Ελένη Χατζίδου, για να σβήσουν τη φωτιά.

Η γνωστή τραγουδίστρια, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, λέγοντας πως το μυαλό της πηγαίνει σε μία γυναίκα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο όχημά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments