Lifestyle

Η Μελίνα Μεταξά αποχωρεί από το Survivor

Η Μελίνα Μεταξά αποχωρεί από το Survivor
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όλοι μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια που, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, φεύγει από το Survivor All Star.

«Το περίμενα» ήταν η πρώτη αντίδραση της ίδιας της Μελίνας Μεταξά, το ταξίδι της οποίας στο Survivor All Star τελείωσε λίγο πριν από τον τελικό. Εκεί όπου έχουν όλοι στραμμένα τα βλέμματά τους και πλέον το λένε ξεκάθαρα: όλα είναι θέμα στρατηγικής.

Ένας απ’ αυτούς ο Νίκος Μπάρτζης, που πριν από τον αγώνα επάθλου φρόντισε να τα… χώσει στους συμπαίκτες του, τους οποίους κατηγόρησε ότι «καλύπτουν τον κ…. τους.

«Άκουσα ότι η Στέλλα είναι αδύναμη και κάτι τέτοια… αρχικά δεν ψηφίζω τη Στέλλα γιατί είναι αδύναμη και να μείνω στο παιχνίδι, είπε αρχικά ο αγρότης του Survivor All Star.

Και συνέχισε: «Άμα είναι να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω. Εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο από κει και πέρα τι μου λέτε δεν έχω ιδέα πείτε ότι θέλετε για να καλύψετε τον κ…ο σας».

Ένταση υπήρξε και ανάμεσα στον Βασάλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, όταν ο τελευταίος κέρδισε ένα run και ο παίκτης των Κόκκινων το απέδωσε στην τύχη και όχι στην ικανότητά του.Μελίνα Μεταξά και Σταυρούλα Χρυσαειδή είχαν επίσης έναν έντονο διάλογο, με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη πως στον κοινό στόχο την έσπρωχνε και την παίκτρια των Μπλε να το αρνείται. «Έχεις πιο πολλά κιλά, εγώ σε έσπρωχνα;» είπε η παίκτρια των Κόκκινων, εξοργίζοντας τη Χρυσαειδή, που θεώρησε πως την είπε χοντρή.Παρά τις εντάσεις, πάντως, όταν οι Μπλε κλήθηκαν να διαλέξουν έναν Κόκκινο για να τον πάρουν μαζί τους στο έπαθλο, διάλεξαν τον Βασάλο και εκείνος θεώρησε ότι η Μελίνα Μεταξά ενοχλήθηκε.

Και αφού οι Μπλε «γεύτηκαν» το έπαθλο στην Πούντα Κάνα, έφτασε η ώρεα οι δυο ομάδες να πάνε στο Συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους (Μεταξά, Μπάρτζη, Ανδρεάδου και Μπόγδανο) να έφευγε.

Μόλις ακούστηκε το «αποχωρεί η Μελίνα Μεταξά», η Στέλλα Ανδρεάδου έμεινε, κυριολεκτικά, με το στόμα ανοιχτό.

«Νιώθω λύτρωση. Το είχα πει στα παιδιά σήμερα και το αισθανόμουν. Είμαι χαλαρή, ήρεμη κι ήμουν έτοιμη για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ» είπε η Μελίνα κατά την αποχώρησή της.

Και στη συνέχεια, χαιρέτισε τους συμπαίκτες της, πήρε… δυο δάδες και αποχώρησε από το Survivor All Star.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments