Ζώδια

Ο Ανάδρομος Κρόνος Φέρνει Ανατροπές Αποκαλύψεις Και Τελειώματα

Ο Ανάδρομος Κρόνος  Φέρνει Ανατροπές Αποκαλύψεις Και Τελειώματα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, όταν θα στραφεί ξανά σε ευθεία πορεία στις 0 μοίρες των Ιχθύων.

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος περίπου 5 μήνες κάθε χρόνο και αυτό είναι μέρος του κανονικού κύκλου.  Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου μπορεί να είναι μια κομβική στιγμή που συμβαίνουν πολλές αλλαγές, ειδικά αν χτυπά κάτι στον προσωπικό σας χάρτη.

Οι σκληρές διελεύσεις του Κρόνου συνδέονται με καθυστερήσεις, επιβραδύνσεις, τελειώματα και διάφορες δυσκολίες ανάλογα με το τι βλέπει στον προσωπικό σας χάρτη. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Καθώς ο Κρόνος ασχολείται με τις δομές μας στη ζωή, μπορεί να μας απασχολούν βασικά ζητήματα ασφάλειας ενώ ο Κρόνος είναι ανάδρομος τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Ο Ανάδρομος Κρόνος είναι μια περίοδος όπου κάποια πράγματα μπορεί να επιβραδύνουν λίγο και όπως κάθε ανάδρομος πλανήτης είναι καιρός να το ξανασκεφτούμε και μερικές φορές να κάνουμε πίσω για να έχουμε καλή τύχη σε αυτό που εργαζόμαστε και πού πάμε στη ζωή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 5 μηνών μπορεί να λάβουμε νέες πληροφορίες για κάτι σημαντικό ή να βρούμε μια λύση σε ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει, το οποίο είναι το όφελος του ανάδρομου. Ο ανάδρομος Κρόνος είναι μια περίοδος επίλυσης θεμάτων ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει οποιονδήποτε τομέα της ζωής ανάλογα με το πού βρίσκεται στον χάρτη σας.

Ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει ανατροπές αποκαλύψεις και τελειώματα .

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, συχνά εργαζόμαστε πάνω σε δύσκολα ζητήματα, έτσι ώστε όταν είναι άμεσο να μπορούμε να προσεγγίζουμε τα πράγματα κατάματα, μείον τυχόν τρέχοντα προβλήματα.

Αυτή είναι η στιγμή της σκληρής δουλειάς για να πετύχετε αυτό που θέλετε, και μερικές φορές μπορεί να φέρει προσωπική και πνευματική ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της αντιμετώπισης προβλημάτων που δύσκολα επιλύονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments