Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εκπληξη από τη Γαλλία για σέντερ φορ

Ολυμπιακός: Εκπληξη από τη Γαλλία για σέντερ φορ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 31χρονο επιθετικό, Αντι Ντελόρ

Ο Ολυμπιακός κινείται σε… ρυθμούς Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τους Ερυθρόλευκους να περιμένουν το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) στην Αθήνα τον Ισπανό προπονητή.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία υπήρξαν ρεπορτάζ, τα οποία μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 31χρονο επιθετικό (9/10/1991), Αντι Ντελόρ, ο οποίος ανήκει στη Νις, αλλά το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη Ναντ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Αντι Ντελόρ δεν θα παραμείνει στη Ναντ, παρότι η γαλλική ομάδα είχε οψιόν αγοράς, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. «Ο Ολυμπιακός, αλλά και σύλλογοι από τη Μέση Ανατολή ενδιαφέρονται για τον ΑντιΝτελόρ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γάλλοι, οι οποίοι μπλέκουν τον 31χρονο επιθετικό και με την Μονπελιέ. «Η Μονπελιέ θα μπορούσε επίσης να ενδιαφερθεί για τον Αντι Ντελόρ, εάν πουληθεί ο Ελι Γουάχι».

Ο Αντι Ντελόρ, ο οποίος είναι Αλγερινός αλλά έχει γεννηθεί στην πόλη Σετ της Γαλλίας, πέρσι αγωνίστηκε συνολικά (σ.σ με Νις και Ναντ) σε 35 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ και 1 ασίστ σε 1.804 λεπτά συμμετοχής. Ανήκει στη Νις από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποκτήθηκε από την Μονπελιέ έναντι 10 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει είναι μέχρι το 2024. Συνολικά με τη Νις έχει 55 ματς, με 25 γκολ και 5 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Αλγερία, έχοντας 15 συμμετοχές, με 2 γκολ στο ενεργητικό του.

Εκτός από τη Νις και τη Ναντ, έχει αγωνιστεί επίσης όπως προαναφέραμε στην Μονπελιέ, αλλά και στις Αζαξιό, Τουρ, Τουλούζ, Καέν, Τίγκρες, Γουίγκαν και Νιμ. Συνολικά, έχει 424 συμμετοχές, με 138 γκολ και 51 ασίστ, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 10 εκατ. ευρώ (σ.σ είχε φτάσει τα 16 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο του 2021).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments