Lifestyle

Η επιστροφή της Καρίνας στο «First Dates» – Έριξε δεύτερη χιλόπιτα

Η επιστροφή της Καρίνας στο «First Dates» – Έριξε δεύτερη χιλόπιτα
Η λίστα της ξανθιάς παίκτριας του ριάλιτι του Star είχε τα παρακάτω απαιτούμενα, που δυστυχώς ή ευτυχώς ο 46χρονος Ριχάρδος από την Αθήνα δεν τα είχε, με την Καρίνα να του λέει κατά πρόσωπο ότι «δεν είσαι αρκετός για μένα».

Ήρθε σε μια βραδιά στο First Dates και κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη, ακόμα και αν δεν ήταν πολύ κολακευτικά τα σχόλια που την ακολουθούσαν. Δεν βρήκε τον έρωτα και όπως γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις η Καρίνα επέστρεψε, ακόμα πιο δυναμικά, με πολλές περισσότερες απαιτήσεις από την προηγούμενη φορά που είχε απογοητευτεί από το ύψος και τη φυσική κατάσταση του ραντεβού της.

View this post on Instagram

A post shared by First Dates GR (@firstdatesgreece)

Όπως όμως ήταν αναμενόμενο ούτε αυτή τη φορά βρέθηκε κάποιος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που έχει η Καρίνα από έναν άνδρα. Η λίστα της ξανθιάς παίκτριας του ριάλιτι του Star είχε τα παρακάτω απαιτούμενα, που δυστυχώς ή ευτυχώς ο 46χρονος Ριχάρδος από την Αθήνα δεν τα είχε, με την Καρίνα να του λέει κατά πρόσωπο ότι «δεν είσαι αρκετός για μένα».

Ψηλό Γεροδεμένο Γυμνασμένο Με δική του δουλειά Ανεξάρτητο Να μένει μονος Να μην έχει γονείς Να έχει αυτοκίνητο Δικό του σπίτι Εξοχικό Χωρίς υποχρεώσεις Να έχει χόμπι Να μιλάει/να είναι έξυπνος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments