Lifestyle

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πρώτος μου άντρας ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να με παντρευτεί στα 16 μου»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πρώτος μου άντρας ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να με παντρευτεί στα 16 μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Έπρεπε να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του» συμπλήρωσε για τον πρώτο της σύζυγο η Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή και τις δυσκολίες που βίωσαν μαζί. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε στο «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο, σε ηλικία 16-17 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy ~ Thanasis (@studio4_ert)

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή, 16 στα 17 ήμουν. Από πολύ μεγάλο έρωτα. Την εποχή εκείνη κι επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο μου άντρα ως πατρική φιγούρα, τον είδα σαν προστάτη μου. Με περνούσε 17 χρόνια, τα εξοχικά μας ήταν δίπλα-δίπλα και έτσι γεννήθηκε αυτός ο έρωτας. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με παιδάκι. Ήταν πολύ σκανδαλώδες αυτό. Ειδικά εκείνη την εποχή», εξηγεί.

«Είναι κάποια πράγματα που τώρα που τα σκέφτομαι, λέω ότι δεν θα τα έκανα. Αυτό ας πούμε, τώρα δεν το έχω ξαναπεί, βγήκε εδώ μέσα από εσάς», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο λόγος που προχώρησε σε αυτόν τον γάμο ήταν γιατί της έλειπε η πατρική φιγούρα. «Το είχα πει στον δεύτερο σύζυγό μου ότι ήταν ένας έρωτας της παιδικότητάς μου. Το είχα ανάγκη. Είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα, την προστασία, τη φροντίδα και επειδή ήταν μεγαλύτερός μου, μου το παρείχε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Το σόι της ωστόσο, δεν ενέκρινε τον γάμο της. «Διαφώνησε όλο μου το σόι με αυτόν τον γάμο. Την εποχή εκείνη ήταν και λίγο πάλη. Πιστεύω ότι κι εκείνος με αγάπησε, γιατί ήταν παντρεμένο και πήρε διαζύγιο για να μπορέσουμε να παντρευτούμε. Μάλιστα, το παιδάκι που είχε από τον πρώτο του γάμο είναι το παιδί που έχω μέχρι σήμερα, ο τρίτος γιος», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Λέω ότι “πιστεύω ότι κι εκείνος μ’ αγάπησε”, γιατί στην πορεία της κοινής μας ζωής, αυτά που μου έκανε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κάνει ένας άνθρωπος στη μητέρα του παιδιού του. Αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments