Πολιτική

Ρουσόπουλος: Όλοι οι αριθμοί διαψεύδουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ρουσόπουλος: Όλοι οι αριθμοί διαψεύδουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

O υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος τονίζει πως η αμφισβήτηση που επιχειρείται από τον Σύριζα στον τομέα της υγείας είναι κατ’ αναλογίαν έωλη και εξωπραγματική

Επί Νέας Δημοκρατίας, η οικονομία πήρε μπρος, όπως και το Δημόσιο. Έναν αριθμό θα μπορούσαμε να επισημάνουμε απλά, μιας και στην τηλεοπτική συζήτηση που πήρε «φωτιά» μεταξύ του Θόδωρου Σκυλακάκη και της Έφης Αχτσιόγλου, ακούσαμε, όπως είναι πια πλατιά γνωστό, την κυρία από τον Σύριζα να λέει ότι η ΝΔ δεν θα κάνει τις 50.000 νέες προσλήψεις.

Για να δούμε: Προσλήψεις στην Παιδεία επί Σύριζα, μηδέν. Επί Νέας Δημοκρατίας, 25.000.

Κινούμενος στην ίδια πορεία σκέψης, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος τονίζει πως η αμφισβήτηση που επιχειρείται από τον Σύριζα στον τομέα της υγείας είναι κατ’ αναλογίαν έωλη και εξωπραγματική.

«Στον τομέα της υγείας μιλάνε αυτά τα οποία κάναμε», τονίζει ο κ. Ρουσόπουλος, ο οποίος λέει συγκεκριμένα: «Παραλάβαμε 100.000 εργαζόμενους και είναι 107.500. Έχουμε τριπλασιάσει τον αριθμό των μονάδων εντατικής θεραπείας. Αυτά όλα δηλώνουν αύξηση των χρημάτων. Επισκέφθηκα τη Λήμνο και την Κορινθία και είδα γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι είναι αυξημένοι κατά τον αριθμό. Όσον αφορά την υγεία, λοιπόν, προσκαλώ και παρακινώ κάθε Έλληνα πολίτη να μπει στο διαδίκτυο και να δει τι έλεγε και τι έκανε για την υγεία ο Σύριζα και τι έχουμε κάνει εμείς».

Ξαφνικά όμως ο Σύριζα, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, άρχισε να φωνάζει. Γιατί; Μα διότι μπερδεύεται συνεχώς με τα οικονομικά και τώρα έχει επιπλέον πανικοβληθεί. Οι δημοσκοπήσεις άλλωστε είναι αμείλικτες: κοντά στο 44% η ΝΔ, για τον Σύριζα όλα δείχνουν κάτω από το 20%. Δύσκολα τα πράγματα για την Κουμουνδούρου, δυσοίωνο το μέλλον για τον πάλαι ποτέ «άχαστο που (δήθεν) έχει τον Μητσοτάκη για breakfast».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments