Trash

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Από το OnlyFans και το GNTM υποψήφια στις εκλογές

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Από το OnlyFans και το GNTM υποψήφια στις εκλογές
Δομινίκη Παπαδοπούλου: Έχει πλούσιο τηλεοπτικό παρελθόν και παρουσίες που την έκαναν viral και την έβαλαν μέχρι και στο Luben.

Το κορίτσι που ζητάει την ψήφο μας με τους «Σπαρτιάτες». «Αννίτα Κοίτα», GNTM, X- Factor, Luben και τώρα… εκλογές. Παράλληλα, δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες celebrities που κατέβηκαν στις εκλογές της 21ης Μαϊου με στόχο μία θέση στη Βουλή. Γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί και αθλητές ζήτησαν την ψήφο του κόσμου, αλλά κάποιοι δεν την έλαβαν και έμειναν εκτός

View this post on Instagram

A post shared by Domniki Papadopoulou (@domniki31)

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, γνωστή μέσα από την παρουσίαση της στις τηλεοπτικές οθόνες, καθώς το εκκεντρικό της προφίλ δεν την άφηνε να περάσει απαρατήρητη.

Ούσα υποψήφια με το κόμμα «Σπαρτιάτες», η Δομινίκη Παπαδοπούλου ευελπιστεί να μπει στη Βουλή. Η ίδια, που διαθέτει και λογαριασμό στο OnlyFans, γνωστοποίησε την υποψηφιότητά της με τους Σπαρτιάτες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και με τη βοήθεια του μονολόγου που είχε ερμηνεύσει μπροστά στους κριτές του GNTM 5, όπου υποδυόταν την Κλυταιμνήστρα του Αισχύλου.

Όταν το μοντέλο είχε εμφανιστεί μπροστά στους κριτές, είχε καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς οι Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή της είχαν δώσει 4 «ναι» για να περάσει στη φάση των bootcamps, όπου και κόπηκε. Τώρα, θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και να μπει στη Βουλή;

Όμως, οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση δεν σταματούν εδώ. Το 2019, η Δομινίκη είχε πάρει επίσης μέρος στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» με την Αννίτα Πάνια, όπου έψαχνε «έναν άντρα να πραγματοποιεί τα ακριβά της όνειρα».

Η ίδια είχε δηλώσει πως «δεν ακούω τι λένε οι άλλοι. Ξέρω τι διαθέτω, όταν αποτύχω, θα ξανά προσπαθήσω χίλιες φορές». Μακάρι αυτό να ισχύει και στην περίπτωση που δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή, αυτή τη φορά.

Παράλληλα, το 2019 φαίνεται πως ήταν η χρονιά της, καθώς εκείνη την περίοδο είχε πάρει μέρος και στο X – Factor. Η Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε ερμηνεύσει μάλιστα το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» μπροστά στους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Θεοφάνους. Δυστυχώς, όμως, το ταξίδι της δεν κράτησε πολύ, καθώς οι κριτές δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Όπως όμως ανακοίνωσε και η ίδια πριν από λίγες ημέρες, πλέον ζητά την ψήφο του κόσμου της Λευκάδας ώστε να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή. Η ίδια είναι υποψήφια στη Λευκάδα και μάλιστα φρόντισε να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments