Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν για το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ: «Θέλω να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου»

Κιμ Καρντάσιαν για το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ: «Θέλω να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: StyleCaster

Κιμ Καρντάσιαν: Κρύβει τα συναισθήματά της από τον πρώην της

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Μιλώντας στην ιταλική «Vogue», η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε ότι ο ράπερ το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε μια «αλλόκοτη» συμπεριφορά.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Τόνισε επίσης, πως η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η επιθυμία του να θέλει να αποβάλει τη μεγαλύτερη κόρη του, Νορθ από το σχολείο του, γιατί το χρώμα της δεν ταιριάζει στη «λευκή υπεροχή» που είχε ο ίδιος στο μυαλό του.

«Μερικές φορές, δεν έχεις επιλογή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε για τον τρόπο που χειρίστηκε η ίδια το διαζύγιό τους: «Θα βελτίωνα την κατάσταση αν το χειριζόμουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο; Όχι. Θα τα έκανα χειρότερα; Ναι».

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει απλά να συμβιβαστείς με το ότι δεν θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Πήρα ένα πολύ καλό παράδειγμα από τους γονείς μου σε όλο αυτό το θέμα. Και ήταν χρήσιμο. Οπότε, θέλω κι εγώ να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε παρακάτω, δεν θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά της μπροστά στα παιδιά της, ειδικότερα όταν αφορά τον πατέρα τους.

«Αν είναι κάτι που αφορά τον μπαμπά τους κι είμαι στενοχωρημένη, προσπαθώ να μην εκδηλώνω πολύ τα συναισθήματά μου. Πρέπει να είμαι έτοιμη να εξηγήσω γιατί είμαι στενοχωρημένη. Είναι ακατάλληλο το να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει επίσης, τίποτα χειρότερο από το “θα καταλάβεις, όταν μεγαλώσεις”. Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments