Διεθνή

7χρονος έπεσε από πλοίο βρέθηκε νεκρή και η μητέρα του, που προσπάθησε να τον σώσει

7χρονος έπεσε από πλοίο βρέθηκε νεκρή και η μητέρα του, που προσπάθησε να τον σώσει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το σουηδικό πλοίο Stena Spirit με 310 επιβάτες βρισκόταν στη μέση του ταξιδιού του προς την Πολωνία από τη Σουηδία, όταν συνέβη η τραγωδία

Ένα επτάχρονο αγόρι από την Πολωνία και η μητέρα του βρήκαν τραγικό θάνατο πέφτοντας από πλοίο στη Βαλτική Θάλασσα, όπως ανακοίνωσαν οι σουηδικές Αρχές οι οποίες διερευνούν την υπόθεση.

Η τραγωδία συνέβη την Πέμπτη (29/6), όταν το παιδί έπεσε στο νερό και η μητέρα αποφάσισε να πηδήξει πίσω του, δήλωσε στο Associated Press ο εκπρόσωπος της Σουηδικής Ναυτιλιακής Διοίκησης Γιόνας Φράνζεν. Όπως τόνισε, το παιδί έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων.

Η 36χρονη γυναίκα και το παιδί μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Καρλσκρόνα, πριν διαπιστωθεί ο θάνατός τους λίγη ώρα αργότερα.

Η εκπρόσωπος της Stena Line, Agnieszka Zembrzycka, δήλωσε στο TVN 24: «Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για το αν αυτό οφείλεται σε δυσλειτουργία του πλοίου. Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία και άλλες αρχές που έχουν οριστεί για να εξηγήσουν τα αίτια και τις συνθήκες αυτού του γεγονότος».

Πλοία και ελικόπτερα από τη Σουηδία και από μονάδες του ΝΑΤΟ που βρίσκονταν στην περιοχή συνέδραμαν στην επιχείρηση διάσωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments