Lifestyle

Γιώργος Δασκαλάκης: «Πέρσι με παρέλαβαν σχεδόν νεκρό από τον καρκίνο»

Γιώργος Δασκαλάκης: «Πέρσι με παρέλαβαν σχεδόν νεκρό από τον καρκίνο»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Έδιναν μάχη μέρα και νύχτα επί μέρες να με κρατήσουν στη ζωή» δήλωσε σε ανάρτησή του ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έχει κάνει γνωστό το γεγονός ότι παλεύει εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής σε αυτό τον δύσκολο αγώνα έχει συνεχώς στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαρία Ντινόρη.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν, και συγκεκριμένα τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Επίσης, μοιράστηκε τη δύσκολη πορεία που αντιμετώπισε και την πρόοδο που έχει σημειώσει η υγεία του εδώ και έναν χρόνο. «Καλημέρα Αγάπες μου όμορφες και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Εδώ στα γνωστά… Με τρεις ανθρώπους όμως Δρ. Ψελλάκη το Γερμανό Δρ. Κώστα και την αγαπημένη μου προϊσταμένη που μαζί με όλο το νοσηλευτικό προσωπικό παρέλαβαν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή από το ασθενοφόρο έναν σχεδόν νεκρό… Έδιναν μάχη μέρα και νύχτα επί μέρες να με κρατήσουν στη Ζωή… με τη τελική διάγνωση φυσικά του Καρκίνου… Αλλά χωρίς αυτούς δεν φτάναμε ούτε καν στο σημείο αυτό…», αποκάλυψε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Για μένα είναι ήρωες του Νοσοκομείου της Ρόδου γιατί εργάζονται χωρίς να κοιτάνε το ρολόι και δίνουν τη ψυχή τους για τη ζωή των άλλων… Τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που ανέχτηκαν εμένα το τρελό (χαχα)… Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας είπαμε σήμερα αλλά τουλάχιστον είμαστε στο σωστό μονοπάτι!!!! Θα νικήσεις μου είπαν αλλά ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ», είπε στο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments