Lifestyle

Ρονάλντο: Αγοράζει μετοχές σε τηλεοπτικό κανάλι της Πορτογαλίας

Ρονάλντο: Αγοράζει μετοχές σε τηλεοπτικό κανάλι της Πορτογαλίας

Πηγή Φωτογραφίας: The Independent

Ο CR7 επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες καθώς διαπραγματεύεται την αγορά ποσοστού μεγάλου μιντιακού ομίλου της πατρίδας του - Ο όμιλος έχει στην κατοχή του τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο δεν κάνει δηλώσεις ο παίκτης

Μπορεί η παρθενική του χρονιά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας να εξελίχθηκε σε παταγώδη αποτυχία, καθώς η Αλ Νασρ δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο, ωστόσο εκτός γηπέδου και δη στο επιχειρηματικό κομμάτι τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πριν από 20 ημέρες είχε παρουσιάσει στη Μαδρίτη το δικό του μεταλλικό νερό με την επωνυμία URSU, με τις πηγές του να βρίσκονται στην Ισπανία και τον ίδιο να δηλώνει εκείνη την ημέρα με νόημα: «Ο ισπανικός λαός δεν μπορεί να παραπονεθεί γιατί επενδύω πολλά εδώ…»

Οι επενδύσεις του περιλαμβάνουν αλυσίδα ξενοδοχείων, εστιατόρια, κλινικές εμφύτευσεις μαλλιών, ρούχα, αρώματα, αξεσουάρ, αλλά πλέον ετοιμάζεται να γίνει και… μιντιάρχης, αγοράζοντας μετοχές σε όμιλο που ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο δεν έκανε δηλώσεις από το 2014 και μετά!

Όπως αποκαλύπτουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ ο Κριστιάνο και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον όμιλο COFINA, ένα από τους μεγαλύτερους στο κομμάτι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Πορτογαλία, προκειμένου να αγοράσει το 30% των μετοχών.

Ο όμιλος, με έδρα το Οπόρτο, έχει στην κατοχή του τις εφημερίδες Correio da Manhã (η κορυφαία σε πωλήσεις) και Record (αθλητική), τις free press Destak, Metro, πλήθος περιοδικών αλλά και την συνδρομητική τηλεόραση CMTV (η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει τους περισσότερους συνδρομητές).

Το συγκεκριμένο deal δουλεύεται εδώ και μήνες, αλλά πλέον υπάρχει και επίσημη παραδοχή με τον CEO του ομίλου Λουίς Σαντάνα να δηλώνει: «Το να έχουμε μαζί μας τον Κριστιάνο, τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, είναι τιμή για όλους μας».

Αυτό που ξέχασε να αναφέρει βέβαια ο Σαντάνα ήταν το… ταραχώδες παρελθόν των δύο πλευρών καθώς εδώ από το 2014 υπάρχει πολύ μεγάλη κόντρα.

Λίγο μετά την αποτυχημένη πορεία της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας (όπου όλα τα ΜΜΕ άσκησαν σκληρή κριτική), οι Ίβηρες ρίχθηκαν στη μάχη των προκριματικών του Euro 2016 και στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Δανία μία γυναίκα ρεπόρτερ (που δήλωσε ότι εργάζεται στο CMTV) προσπάθησε να απευθύνει ερώτηση προς τον CR7.

«CMTV; Δεν τον ξέρω αυτόν τον σταθμό, οπότε πάμε στον επόμενο», ήταν η απάντηση του και λίγο αργότερα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει δηλώσεις στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο.Η Πορτογαλία προκρίθηκε στο Euro 2016 στη Γαλλία, το οποίο εν τέλει κατέκτησε, ωστόσο στη φάση των ομίλων καρδιοχτύπησε καθώς πέρασε με τρεις ισοπαλίες. Την ημέρα του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία, ο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του βγήκαν για βόλτα στα περίχωρα της Λιόν (όπου έγινε το παιχνίδι) κι όταν ο ρεπόρτερ του CMTV πλησίασε και τον ρώτησε αν είναι έτοιμος για τον αγώνα, ο αρχηγός της Πορτογαλίας πήρε το μικρόφωνο και το πέτραξε στη λίμνη!!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments