Ελλάδα

«Κιβωτός»: Νεκρός στο κρεβάτι του βασικός μάρτυρας από ανακοπή καρδιάς

«Κιβωτός»: Νεκρός στο κρεβάτι του βασικός μάρτυρας από ανακοπή καρδιάς

Πηγή Φωτογραφίας: ekklisiaonline.gr

Νεκρός στο κρεβάτι του βρέθηκε ο 53χρονος Πατήρ Ιγνάτιος, από ανακοπή καρδιάς, βασικός μάρτυρας της «Κιβωτού του Κόσμου».

Νεκρός στο κρεβάτι του και μελανιασμένος, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 5/7, ο 53 ετών Πατήρ Ιγνάτιος, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρονατι σε ανακοπή καρδιάς. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και ο θάνατός του ήταν ξαφνικός, συγκλονίζοντας τους οικείους του.Πιο συγκεκριμέμα, ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ήταν βασικός μάρτυρας της υπόθεσης της «Κιβωτού του Κόσμου», ως μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου.

Ο εκλιπών ήταν συνεργάτης, φίλος και μάρτυρας υπεράσπισης, όπως προαναφέραμε, του ιδρυτή της ΜΚΟ, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων και ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση σε βάρος δύο ανηλίκων φιλοξενούμενων της δομής. Θυμίζουμε ότι μετά την απολογία του, ο πατέρας Αντώνιος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, από το ekklisiaonline.gr, ο οποίος ήταν επίσης φίλος του πατήρ Ιγνάτιου. «Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει το παιδί του στον πατέρα Αντώνιο πριν από πολλά χρόνια και τον είχε φιλοξενήσει στην Κιβωτό και τελικά το παιδί αυτό σπούδασε και πέτυχε στη ζωή του. Ήταν ο άνθρωπος που αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του π.Αντωνίου όταν του το ζήτησαν από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος με πολύ σημαντικό και πολυσχιδές έργο και κοινωνικό και φιλανθρωπικό. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του π.Αντώνιου», είπε αρχικά.

Και συνέχισε περιγράφοντας την εμπλοκή του π.Ιγνάτιου με την υπόθεση της Κιβωτού:

«Ήταν ο πρώτος ο οποίος έθεσε εαυτόν υπέρ του πατρός Αντωνίου, ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση της Κιβωτού και κατέθεσε πως όλα όσα αναφέρονται ήταν ψέματα. Ήταν ο πρώτος μάρτυρας που βγήκε μπροστά και είπε από μόνος του έρχομαι και καταθέτω. Αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments