Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν 23 ετών, αν δεν δούλευα τότε…»

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν 23 ετών, αν δεν δούλευα τότε…»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε στην εκπομπή «Ελένη» για το τηλεοπτικό μέλλον κάποιων προσώπων στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των καναλιών, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε μερικές αναμνήσεις της από το παρελθόν.

Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και στην περίοδο που επιθυμούσε διακαώς να δουλεύει παραπάνω αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε στην εκπομπή «Ελένη» για το τηλεοπτικό μέλλον κάποιων προσώπων στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των καναλιών, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές αναμνήσεις της από το παρελθόν.

«Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση» «Εγώ την πρώτη χρονιά στον “Πρωινό Καφέ” η σεζόν μου τελείωσε 26 Ιουλίου, γιατί όμως να πω όχι; Ήμουν καινούργια, μου άρεσε αυτό που έκανα, ήμουν η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα, πετούσα από χαρά!

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Έλεγα ότι όσο παραπάνω δουλέψω θα μάθω περισσότερο, θα συγχρονιστώ με τους υπόλοιπους καλύτερα, θα γνωρίσω τον κόσμο, θα πληρωθώ ακόμα ένα μηνιάτικο. Σας τα λέω όλα. Ήμουν 23 ετών, αν δεν δούλευα, τότε πότε θα δούλευα.

Τώρα μετράω τις μέρες και λέω πώς αντέχω; Μέχρι δέκα μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”. Τώρα είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments