Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχονται στο λιμάνι οι Ιμπόρα και Κίνι

Ολυμπιακός: Έρχονται στο λιμάνι οι Ιμπόρα και Κίνι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Δύο μεταγραφές ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, με τους Ιμπόρα και Κίνι να φτάνουν την Δευτέρα στην Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις δύο πρώτες του μεταγραφές. Δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσουν από τα απαιτούμενα ιατρικά και στη συνέχεια να ανακοινωθούν από τους ερυθρόλευκους.

Την αρχή θα κάνει ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 16:55, ενώ η άφιξη του Κίνι είναι προγραμματισμένη για τις 19:40.

Ο Ιμπόρα έρχεται πρώτος

Ο 35χρονος μέσος της Βιγιαρεάλ, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Λεβάντε, τα είχε βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και πλέον πετάει στην Ελλάδα, προκειμένου να τελειώνει και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης του.

Ο Ιμπόρα έχει μια πλούσια θητεία στη La Liga με τις φανέλες των Λεβάντε, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, αγωνίστηκε στην Premier League με τη φανέλα της Λέστερ, ενώ έχει κατακτήσει τέσσερα τρόπαια Europa League.

Ακολουθεί ο Κίνι

Ο Κίνι έχει μείνει ελεύθερος από τη Γρανάδα και θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γνωστός στον Μαρτίνεθ καθώς τον είχε ως παίκτη στη Γρανάδα, ενώ στους ερυθρόλευκους θα είναι μία πολύτιμη λύση μαζί με τον Ροντινέι.

Ο έμπειρος μπακ, ο οποίος παίζει κυρίως στα δεξιά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, έχει παίξει έως τώρα μόνο στην Ισπανία και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων έχει περάσει από τη Ρεάλ Καστίγια, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου έμεινε για τρία χρόνια και τη Γρανάδα, στην οποία βρισκόταν από το 2017 έως και τα τέλη Ιουνίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments