Lifestyle

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η στιγμή που η Βούλα πνίγηκε – «Σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα»

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η στιγμή που η Βούλα πνίγηκε – «Σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα»
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η σύζυγος του Μηνά πνίγηκε την ώρα που έτρωγε.

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποχαιρέτησε την Ελένη Κοκκίδου, η οποία όπως είχε πει σε συνεντεύξεις της, θα αποχωρούσε από το πρότζεκτ του Alpha που μετρά 10 χρόνια.

Η «Βουλίτσα» πνίγηκε από κόκκαλο ψαριού, ενώ έτρωγε με τον Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και τον αδερφό της και πέθανε, με το επεισόδιο της 8ης Ιουλίου να συγκινεί το κοινό.

Ακολούθησε ανάρτηση του καναλιού στο Twitter, με ένα απόσπασμα που δείχνει τον Μηνά στο σπίτι, χωρίς τη σύζυγό του, να θρηνεί.

View this post on Instagram

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

Στη δημοσίευση γράφει: «Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ 🙏 από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα, θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας».

Τα σχόλια για αυτή την εξέλιξη πήραν «φωτιά», με τους τηλεθεατές να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για τον θάνατο της Βούλας, που τους συντρόφευε για δέκα χρόνια στην κωμική σειρά.

«Έγινα κομμάτια, ειδικά η σκηνή που του τραγουδάει και ο Μηνάς έχει μείνει μόνος του», «Μας τσακίσατε σήμερα πραγματικά», «Η τελευταία σκηνή, μας έλιωσε!!!! Βουλίτσα μας, σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα!!!! Τι ρόλος 10 χρόνια», γράφουν στο μεταξύ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments