Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» και η υποψηφιότητα Τσακαλώτου – Πότε θα ανακοινωθεί

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» και η υποψηφιότητα Τσακαλώτου – Πότε θα ανακοινωθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Κλειδώνει» και η υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροροφίες του ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει κάνει κάλεσμα για την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στου Ψυρρή, προκειμένου να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το όνομα του Τσακαλώτου ακούστηκε για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη ημέρα της παραίτησης του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με αυτά της Εφης Αχτσιόγλου και του Νίκου Παππά.

Οπως έχει γίνει γνωστό, η Εφη Αχτσιόγλου αναμένεται αύριο να ανακοινώσει τη δική της υποψηφιότητα, που θα είναι η πρώτη με επίσημη μορφή.

Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να πράξει το ίδιο και ο Νίκος Παππάς, μαζί με τη δική του πολιτική πλατφόρμα, που θα εστιάζει στη συνέχιση της παρακαταθήκης του Αλέξη Τσίπρα για διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί της ουσίας, αυτές είναι οι τρεις υποψηφιότητες που επιβεβαιώνονται για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Τεμπονέρα και Πολάκη, που ωστόσο δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.