Ελλάδα

«Με έστειλαν στο νοσοκομείο για μία selfie», λέει το θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους στη Ζάκυνθο

«Με έστειλαν στο νοσοκομείο για μία selfie», λέει το θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους στη Ζάκυνθο
Σοκάρει το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό Βρετανού τουρίστα από μπράβο στον Λαγανά Ζακύνθου. Πώς το σχολιάζει ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Τη δική του εκδοχή έδωσε o 18χρονος Βρετανός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους σε κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Ο Τζέιμς Τέιλορ σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η dailymail αποκάλυψε ότι από τα χτυπήματα που δέχτηκε έχει μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι και κοψίματα στα χείλια και το γόνατο του. Το περιστατικό συνέβη στις 4 Ιουλίου όταν ο 18χρονος διασκέδαζε με φίλους του στο κλαμπ.

Όπως εξήγησε το περιστατικό δεν έγινε στις 7 Ιουλίου και δεν είχε επιτεθεί με μπουκάλι σε κορίτσι. «Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία σέλφι της μεγάλης παρέας μας εκεί και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», είπε ο Τζέιμς Τέιλορ.

Στη συνέχεια όπως είπε ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού προσπάθησε να τον τραβήξει από το χέρι για να κατέβει από την καρέκλα. Όταν ο Τζέιμς αρνήθηκε τότε ο άνδρας έφυγε.

«Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: Κατέβα. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν», είπε ο 18χρονος για να συνεχίσει: «Σοκαρίστηκα με το πόσο λίγα μπορεί να κάνεις πριν αυτοί οι ξένοι μπράβοι αρχίσουν να δέρνουν κάποιον έτσι. Σκέφτηκα ότι αν φύγεις και είσαι ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι ίσως. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια σέλφι».

«Είναι συνηθισμένο να δέρνουν τουρίστες» Ο Τζέιμς είπε μετά την επίθεση ότι «δεν σκοπεύει να επιστρέψει ποτέ» στη Ζάκυνθο. «Οι μπράβοι θέλουν απλώς να τσακωθούν και να χτυπήσουν τους ανθρώπους. Είναι σύνηθες να δέρνουν τουρίστες», τόνισε ο 18χρονος και εξήγησε ότι όλοι γνωρίζουν το συγκεκριμένο κλαμπ επειδή συχνά πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού οι τουρίστες.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε σε άλλους εφήβους που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο, είπε: «Αν οι άνθρωποι πρόκειται να πάνε στη Ζάκυνθο, απλά να ξέρετε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε σε μια καρέκλα και αυτό μπορεί να σας συμβεί. Πραγματικά δεν τους νοιάζει».

Μετά την επίθεση, ο Τζέιμς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Είπε στους γιατρούς ότι είχε υποστεί τα τραύματα μετά τον ξυλοδαρμό του από τους μπράβους. Η μητέρα του 18χρονου, Μισέλ Τέιλορ κατήγγειλε ότι η ιατρική έκθεση γράφει πως ο γιος της τραυματίστηκε από πέσιμο παρά το γεγονός ότι εκείνος τους είπε για τον ξυλοδαρμό.

«Αυτό είναι τρομακτικό. Νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι όλοι μέσα σε αυτό. Είναι όλοι διεφθαρμένοι. Συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον ό,τι κι αν γίνει. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό», είπε η μητέρα του 18χρονου.

Η Μισέλ Τέιλορ δηλώνει συγκλονισμένη από τα όσα πέρασε ο γιος της και προειδοποίησε τους Βρετανούς γονείς ότι τα παιδιά τους μπορεί να πάθουν τα ίδια με τον Τζέιμς εάν επισκεφθούν το νησί.

«Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα ότι αυτό είναι απαράδεκτο και αυτό συμβαίνει στα παιδιά μας. Είμαι μητέρα και κάθε μητέρα θα το αισθανθεί αυτό εάν συμβεί αυτό στον δικό τους γιο όταν πάει για διακοπές στην Ζάκυνθο. Δεν θα έπρεπε να ανησυχείς εάν μπορεί να ξυλοκοπηθούν από μπράβους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments