Ελλάδα

Ρίο – Τροχαίο: Μάχη για τη ζωή δίνει η 14χρονη – Στο ίδιο σημείο που είχε σκοτωθεί 15χρονος το 2012

Ρίο – Τροχαίο: Μάχη για τη ζωή δίνει η 14χρονη – Στο ίδιο σημείο που είχε σκοτωθεί 15χρονος το 2012

Πηγή Φωτογραφίας: TAXYDROMOS,GR

Ο Πάνος Τζαβάρας είχε παρασυρθεί από τζιπ τον Μάιο του 2012 ενώ επέστρεφε από το σχολείο με το ποδήλατό του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 14χρονη Χριστίνα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή ζώνη του Ρίου ενώ επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε ο 16χρονος φίλος της.

Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της εστίασης στην Πάτρα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά με την 14χρονη Χριστίνα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Κατά τραγική σύμπτωση το ατύχημα έγινε στο «καταραμένο»σημείο του Ρίου στο οποίο τον Μάιο του 2012 είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας.

Ήταν τότε που η τοπική κοινωνία της Πάτρας μάθαινε σοκαρισμένη ότι το παιδί δύο αγαπημένων ανθρώπων της, του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου παρασύρθηκε από ένα τζιπ που τον πέταξε πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα.

Ο άτυχος 15χρονος επέστρεφε από το σχολείο μαζι με τον μικρότερο αδερφό του και επέβαιναν στα ποδήλατά τους.

Ο Πάνος Τζαβάρας πάλεψε για μέρες στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή αλλά ο αγώνας του ήταν άνισος με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στις 18 Μαΐου 2012.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments