Trash

Ελιζαμπέτα Γκρεκοράτσι: Μία Ιταλίδα με βλέμμα που θαμπώνει και κορμί που τρελαίνει

Ελιζαμπέτα Γκρεκοράτσι: Μία Ιταλίδα με βλέμμα που θαμπώνει και κορμί που τρελαίνει

Πηγή Φωτογραφίας: ffwebmagazine

Ελιζαμπέτα Γκρεκοράτσι: Απλά μοναδική...

Ασυγκράτητη, αισθησιακή και πάντα εντυπωσιακή, η Ελιζαμπέτα Γκρεκοράτσι προκαλεί «φωτιά» στις παραλίες που επισκέπτεται αυτές τις τελευταίες ημέρες.Η δημοφιλής Ιταλίδα καλλονή αποφάσισε να περάσει τις διακοπές της σε παραθαλάσσιο θέρετρο της πατρίδας της, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα με την εμφάνισή της.

View this post on Instagram

A post shared by Elisabetta Gregoraci (@elisabettagregoracireal)

Τα εκρηκτικά της μικροσκοπικά μπικίνι, τα παιχνιδιάρικα καμώματα στην άμμο και το περίφημο σώμα της έχουν σηκώσει “στον αέρα” τους θαμώνες της παραλίας. Κάθε της εμφάνιση είναι ένα σόου, κάθε της κίνηση μια πρόκληση, κάθε της πόζα ένας πίνακας.

Η εκθαμβωτική Ιταλίδα αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι η ομορφιά και η αισθησιακότητα δεν έχουν ηλικία. Με την αύρα και την ενέργεια ενός τροπικού κυκλώνα, κατακτά τις παραλίες και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Γκρεκοράτσι επιβεβαιώνει τη φράση “σαν καλό κρασί”. Με την πάροδο του χρόνου, φαίνεται να γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, ακόμη πιο σέξι, ακόμη πιο λαμπερή. Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι, χωρίς αμφιβολία, το καλοκαίρι της Ελιζαμπέτας Γκρεκοράτσι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments