Αθλητισμός

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί σε δύο διαφορετικές θέσεις

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί σε δύο διαφορετικές θέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τρεις παίκτες που βρίσκονται στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού στη φετινή προετοιμασία έχουν αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κάνει τις δοκιμές του και σε σχήματα και σε πρόσωπα για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία. Επίσης όμως έχει και παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές θέσεις.

Αυτοί οι παίκτες είναι κυρίως τρεις και ενώ υπάρχει και ο… αστερίσκος του Φορτούνη. Είναι ο Ντόι που και στα 2 φιλικά με Σλοβάτσκο και Νόρτζελαντ έπαιξε και στόπερ αλλά και στη φυσική του θέση ως εξάρι. Και μάλιστα και στα 2 ματς είχε πολύ καλή παρουσία.

Σε δεύτερο πλάνο είναι ο Ραμόν. Έπαιξε και ως αριστερός μπακ αλλά και ως αριστερός εξτρέμ στο φιλικό με τη Νόρτζελαντ και μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ για να γυρίσει μετά την αλλαγή του Μολδαβού διεθνή και κάτοχου και πορτογαλικού διαβατηρίου στα μετόπισθεν.

Ο Ραμόν πάντως δεν φαίνεται να είναι στις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου. Επίσης ως προς την εικόνα του η απόδοσή του δεν ήταν και σούπερ πειστική.

Ο Μασούρας από τη μεριά του λειτούργησε και ως εξτρέμ (αλλά και σαν περιφερειακός επιθετικός) και ως φορ. Ο εμπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός μάλιστα έχει δοκιμαστεί ως φορ στις προπονήσεις και έπαιξε στη θέση αυτή και με τη Σλοβάτσκο και στο φιλικό με τη Νόρτζελαντ. Με τη Νόρτζελαντ μάλιστα είχε και πολύ καλή παρουσία.

Αυτά είναι κυρίως τα τρία πρόσωπα που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις. Υπάρχει σαν αστερίσκος ή υποσημείωση – εάν μπορούμε να το θέσουμε έτσι – και ο Φορτούνης που κανονικά λειτουργεί ως δεκάρι, ωστόσο αρκετά συχνά μέσα στο παιχνίδι αλλάζει πλευρές και γίνεται εξτρέμ.

Από τις παραπάνω δοκιμές πάντως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε περισσότερο αυτές των Ντόι και Μασούρα. Δοκιμές που έχουν δουλευτεί και εκτός αγώνων.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments