Πολιτική

Πέτσας: Για την Ανάπτυξη στη Νοτιοανατολική Αττική

Πέτσας: Για την Ανάπτυξη στη Νοτιοανατολική Αττική
Το «παρών» έδωσε ο κ. Στέλιος Πέτσας στην εκδήλωση με θέμα την «Ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Αττικής»

Το «παρών» έδωσε ο κ. Στέλιος Πέτσας στην εκδήλωση με θέμα την «Ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Αττικής» που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής και η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεύθυνε θερμό χαιρετισμό στην εκδήλωση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Αττικής περνά μέσα από τη συνεργασία και την εμπλοκή όλων και ότι η σταθερότητα και η τόλμη είναι οι αναγκαίες προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέχουν για να βαδίσουμε μπροστά.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι υποδομές, όπως σε οδοποιία, ύδρευση, αποχέτευση, συγκοινωνίες, μαρίνες και λοιπές λιμενικές υποδομές.

Σύμφωνα με τον κ. Στέλιο Πέτσα, κρίσιμος παράγοντας για την ορθή ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Αττικής είναι η προστασία του περιβάλλοντος με ορθό χωροταξικό σχεδιασμό και τακτοποίηση των χρήσεων γης, καθώς και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ιδίως στα θέματα υγείας και παιδείας.

Πρόκειται για ζητήματα, ανέφερε ο κύριος Πέτσας, «που έχουν δρομολογηθεί ή/και βρίσκονται σε εξέλιξη από την προηγούμενη τετραετία για να ξεκλειδώσουμε τις ευκαιρίες που είναι μπροστά μας για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή, ασφάλεια και ευημερία για όλους. Απαραίτητη προϋπόθεση η συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε μεταξύ μας Κεντρική Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύλλογοι και εν γένει η κοινωνία των πολιτών».

Ο κ. Πέτσας συνεχάρη τους διοργανωτές για την χρήσιμη εκδήλωση και συμπλήρωσε πως, στην κυβέρνηση, «συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments