Lifestyle

Λευτέρης Βαζαίος: «Θα μείνω μέχρι το τελευταίο λεπτό στο σπίτι μου – Παρακαλάμε τον Θεό»

Λευτέρης Βαζαίος: «Θα μείνω μέχρι το τελευταίο λεπτό στο σπίτι μου – Παρακαλάμε τον Θεό»

Πηγή Φωτογραφίας: NaxosTimes

Για την φωτιά που ξέσπασε στο Λαγονήσι μίλησε ο Λευτέρης Βαζαίος

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Λευτέρης Βαζαίος, με αφορμή την καταστροφική φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στην περιοχή του Λαγονησίου, όπου βρίσκεται και το σπίτι του.

View this post on Instagram

A post shared by Leuteris Vazaios_official (@leuteris_vazaios)

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως ευτυχώς το δικό του σπίτι δεν διατρέχει ακόμη κίνδυνο, όμως τόνισε πως, σε περίπτωση που τους ζητηθεί να το εκκενώσουν, κύριο μέλημά τους είναι να δουν τι θα κάνουν με τα οικόσιτα ζώα τους.

«Είμαι στο Λαγονήσι. Η καταστροφή είναι μεγάλη. Δόξα τω Θεώ εγώ είμαι λίγο μακριά. Ήμουν στην Πάρο χθες και ήρθα γι’ αυτό το λόγο. Σήμερα πρέπει να ξαναφύγω. Ευτυχώς εγώ δεν κινδυνεύω αλλά η καταστροφή είναι τεράστια. Εμένα δε με έχουν ενημερώσει να εγκαταλείψω το σπίτι μου. Ακόμα εδώ είναι εντάξει τα πράγματα», δηλώνει ο Λευτέρης Βαζαίος στο ΟΡΕΝ.

«Υπάρχουν τα πάντα από πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά ο αέρας είναι πολύς. Ελπίζω για το καλύτερο. Τριγύρω έχουν εκκενωθεί σπίτια. Εγώ προς το παρόν παραμένω στο σπίτι μου, γιατί έχω και τα ζωάκια μου», συμπληρώνει ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

«Αν μου πουν να εκκενώσω το σπίτι μου, δεν έχω κάποιο άλλο μέρος να πάω. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Να δούμε πρώτα με τα ζώα τι θα κάνουμε και από εκεί και έπειτα τι θα κάνουμε εμείς. Προληπτικά, από μόνος μου, δε φεύγω από το σπίτι. Θα μείνω μέχρι την τελευταία στιγμή. Παρακαλάμε τον Θεό», καταλήγει στην επικοινωνία του με την εκπομπή του OPEN ο Λευτέρης Βαζαίος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments