ΟΤΑ

H East-West Greece στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας

H East-West Greece στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Η εταιρία ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης, East-West Greece, έχει θέσει προτεραιότητα να συμβάλλει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της στην στήριξη οργανώσεων και φορέων που βοηθάνε ευπαθείς ομάδες

Η εταιρία ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης, East-West Greece, έχει θέσει προτεραιότητα να συμβάλλει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της στην στήριξη οργανώσεων και φορέων που βοηθάνε ευπαθείς ομάδες στις περιοχές που δραστηριοποιείται και όχι μόνο.

Τελευταία δράση της είχε την ευκαιρία να στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας, προσφέροντας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο λευκά είδη σε συνεργασία με την κ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα Ευφροσύνη, Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη του Δήμου Ελασσόνας.

Η εταιρία στην ανακοίνωση της αναφέρει: “Ευελπιστούμε για αντίστοιχες ευχάριστες συνεργασίες στο μέλλον και είναι τιμή μας να συμβάλουμε σε τόσο σημαντικούς σκοπούς”.

Η εταιρία εκτός από ανάλογες κοινωνικές δράσεις, πραγματοποιεί ένα σημαντικό έργο  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, με δημιουργικά εργαστήρια και διανομή εντύπου υλικού σε πανελλαδική εμβέλεια, σε συνεργασία με δήμους και κοινωνικούς φορείς και ιδρύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments