Lifestyle

Ariana Grande: Δείτε τον νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιο με τον Dalton Gomez

Ariana Grande: Δείτε τον νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιο με τον Dalton Gomez

Πηγή Φωτογραφίας: Billboard

Μπορεί το διαζύγιό της να έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, όμως, όλα δείχνουν ότι η σταρ έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Μπορεί να κατέβαλλε αρκετές προσπάθειες προκειμένου να “σώσει” και να διατηρήσει τον γάμο της με τον Dalton Gomez, όμως, η Ariana Grande φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Εξάλλου, αν και το διαζύγιο της με τον Dalton Gomez μετά από δύο χρόνια γάμου ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, νεότερες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους εδώ και μερικούς μήνες. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του TMZ, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Ethan Slater, τον συμπρωταγωνιστή της στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του “Wicked”, όπως επιβεβαιώνουν πηγές στο περιοδικό PEOPLE.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mamaraazzi (@mamaraazzi)

“Η Ariana και ο Dalton χώρισαν τον Ιανουάριο”, αναφέρει άνθρωπος από το στενό φιλικό της περιβάλλον. “Εκείνη και ο Ethan άρχισαν πρόσφατα να βγαίνουν και εκείνος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του”.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο Slater παντρεύτηκε τη συμμαθήτριά του από το λύκειο Lilly Jay, με την οποία έβγαινε ραντεβού από το 2012. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Slater έδωσε πολλές αναλαμπές από το ειδύλλιό τους, συμπεριλαμβανομένων τρυφερών αφιερωμάτων στην Jay.

“Η καλύτερη μου φίλη. 4 χρόνια παντρεμένοι, 10 χρόνια μαζί. Και αυτή είναι εύκολα η καλύτερη χρονιά μέχρι στιγμής”, έγραψε στη λεζάντα μιας ανάρτησης από τον Νοέμβριο του 2022 που κατέγραφε την επέτειο του γάμου τους.

Τη στιγμή που ο Slater και η Grande είναι ζευγάρι, πηγές από το περιβάλλον του πρώτου μιλούν για χωρισμό του από την Lilly Jay με την ημερομηνία χωρισμού να παραμένει άγνωστη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments