Ζώδια

Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/07 έως 22/08: Υπερβολές και εντάσεις

Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/07 έως 22/08: Υπερβολές και εντάσεις
Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον μήνα του Λέοντα

ΚΡΙΟΣ ♈

Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, από τις 29/07, με τον Ερμή στην Παρθένο έως και τις 06/08, που θα δέχεσαι την επιρροή του, θα θελήσεις να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό των καθημερινών σου υποχρεώσεων, ώστε να μπορείς να είσαι πιο αποδοτικός/η και πιο συνεπής. Παράλληλα, θα αυξηθούν οι επαφές και οι συζητήσεις σου με τους συναδέλφους και πολύ πιθανό είναι να φτάσουν στα αφτιά σου αρκετές σημαντικές πληροφορίες. Ωστόσο, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο μόλις την πρώτη μέρα του Αυγούστου θα σου κόψει τη φόρα. Για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, θα νιώθεις πως δεν διαθέτεις την απαραίτητη ενέργεια για να κάνεις όλα όσα πρέπει. Το ιδανικό για εσένα θα ήταν να απομονωθείς, μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου, ώστε να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου τα άγχη, τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Ακόμη κι αν καταφέρεις να φέρεις τα πάντα εις πέρας, θα συνεχίσεις να έχεις το αίσθημα του ανικανοποίητου. Αν είσαι γεννημένος/η προς το τέλος του 1ου δεκαημέρου σε επηρεάζει και η Πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο της 1ης Αυγούστου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και τον κοινωνικό σου κύκλο. Πιθανώς να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις κάποια, πάλι για λόγους ανασφάλειας και να κυνηγήσεις μόνο όσα κατά κάποιο τρόπο είναι βέβαιο ότι θα πετύχουν. Επίσης, μπορεί να τελειώσει μία φιλία, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης, αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που αμέσως θα σε κάνουν να νιώσεις δικός τους άνθρωπος.

Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου δέχεσαι την επιρροή του Ερμή από τις 06/08 έως και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη σε επισκέπτεται από τις 15/08 κι έπειτα κι ο Άρης από τις 26/07 έως τις 11/08. Ο μήνας σου παραείναι γεμάτος από στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και το διάστημα που θα σε επηρεάζει ο Άρης θα έχεις κάπως αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, όμως θα σου στοιχίσουν όλα αυτά πολύ ακριβά στην κυριολεξία, αφού θα κάνεις υπερβολικά πολλά έξοδα, χωρίς καν να τα πολυσκεφτείς. Παρασύρεσαι σε αγορές και δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις όλες τους τις επιθυμίες, μάλλον θα δημιουργήσεις υπερβολικά πολλά χρέη. Η επιπολαιότητα και ο παρορμητισμός σου δεν σε αφήνουν να αντιληφθείς τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Δία στις 06/08 και στις 22/08 συνηγορούν σε αυτό. Επίσης δεν αποκλείεται να χαλάσεις χρήματα στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις ένα παλιό δημιουργικό σου σχέδιο. Μία αχτίδα φωτός μπορεί να είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 09/08 που ίσως σου φέρει μία καλή εξέλιξη στη δουλειά, συνοδευόμενη από κέρδη.

Για εσένα του 3ου δεκαημέρου ο μήνας του Λιονταριού ξεκινάει επεισοδιακά με το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού στις 24/07, που πέρα από ξαφνικά έξοδα για διασκέδαση ή καλοπέραση, αλλά και για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, θα σου προκαλέσει και αισθήματα ανασφάλειας σε σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης, επίσης, με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 τονίζουν ξανά και ξανά τέτοια ζητήματα και ίσως να σε κάνουν να έχεις αψυχολόγητες αντιδράσεις. Μία σχετική καλή ευκαιρία, εκτός κι αν απλά πάλι το ρίξεις έξω με παλιούς καλούς φίλους, μπορεί να σου παρουσιαστεί γύρω στις 13/08 με τη σύνοδο Αφροδίτης- Ήλιου. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08 σηματοδοτεί μία καινούρια, πιο ελπιδοφόρα αρχή για τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ μπορεί να έχεις εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τις αγαπημένες σου δραστηριότητες, τα πρόσωπα και τα παιδιά σου. Με τον Άρη στον 6ο σου οίκο η καθημερινότητά σου ασφαλώς και είναι πιο απαιτητική και με περισσότερες υποχρεώσεις, που όμως θέλεις να τις αναλάβεις, όμως δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 μπορεί να σου φέρει έξτρα χρήματα, τα οποία και χρειάζεσαι ιδιαιτέρως. Πάντως φρόντισε να μην καταπονείς τον εαυτό σου γιατί η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα στις 22/08 θα σε κάνει να νιώσεις εξουθένωση που ακόμη κι αν δεν είναι σωματική, θα είναι οπωσδήποτε πνευματική ή/και ψυχολογική.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο στις 29/07 και μέχρι τις 06/08 που θα έχεις έντονα τη διάθεση να επικοινωνήσεις τις δημιουργικές ιδέες σου και τις εμπνεύσεις σου, με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός θα καταρρακωθεί με την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο την 1η Αυγούστου, αφού οι φίλοι σου όχι απλά δεν θα είναι υποστηρικτικοί απέναντί σου, αλλά θα σε κρίνουν έντονα και με αυστηρότητα, γεμίζοντάς σε ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις. Η στάση τους θα είναι παρόμοια κι αν τους εκμυστηρευτείς τους προβληματισμούς σου γύρω από την ερωτική σου ζωή, τη σχέση που έχεις με τα παιδιά σου ή σχετικά με τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο, που επίσης πραγματοποιείται την πρώτη μέρα του Αυγούστου σε επηρεάζει άμεσα σε θέματα καριέρας και δουλειάς, αλλά και οικογένειας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις εντάσεις και στα δύο αυτά μέτωπα, μέχρι να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να βάλεις κάποια θέματα σε τάξη. Ίσως να έχουν δρομολογηθεί κάποιες σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σου ή να πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον, που εν μέρει αφορούν και τους δικούς. Αν πάλι οι σημαντικές εξελίξεις αφορούν στο σπίτι σου, σίγουρα θα πρέπει να αποφύγεις να μεταφέρεις τους προβληματισμούς σου στον χώρο που εργάζεσαι, γιατί μπορεί αυτό να επηρεάσει αρνητικά την γνώμη των συνεργατών σου.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ο Ερμής από την Παρθένο θα αρχίσει να σε πιάνει από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη από τις 26/07 έως τις 11/08. Περισσότερο από όλα θα σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας, όμως η στάση σου απέναντι σε όσα αντιμετωπίζεις δεν είναι τόσο σοβαρή όσο θα έπρεπε ή δεν πληροί τις προσδοκίες των δικών σου. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08 αντίστοιχα τονίζουν δύο χρονικά διαστήματα που οι κόντρες με την οικογένειά σου θα είναι αρκετές. Φαίνεται πως είσαι αποφασισμένος/η να τα αφήσεις όλα στην τύχη και αυτό είναι για τους γύρω σου αδιανόητο. Με τον Άρη στον 5ο οίκο περισσότερο σε ενδιαφέρει να περάσεις καλά, κάνοντας ό,τι σε ευχαριστεί και περνώντας χρόνο με πρόσωπα που ξέρεις ότι εγγυημένα θα διασκεδάσεις, αλλά και να τρέξεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Μία πολύ καλή ευκαιρία για να προωθήσεις μία ιδέα σου μπορεί να έχεις κοντά στις 09/08 με το τρίγωνο Ερμή- Δία.

Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαημέρου του ζωδίου, ο μήνας του Λέοντα ξεκινάει με πολλές εντάσεις και καβγάδες στο χώρο του σπιτιού, λόγω του τετραγώνου Ερμή- Ουρανού στις 24/07. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης επίσης με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 θα οξύνουν ακόμη παραπάνω τα πνεύματα και η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου μπορεί να φτάσει στα άκρα. Μάλιστα στην περίπτωση της Αφροδίτης για κάποιο θέμα από το παρελθόν. Ημέρες ανάπαυλας ενδεχομένως να υπάρξουν κοντά στις 27/07 και στις 13/08 όταν ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα θα κάνουν σύνοδο με την ανάδρομη και μπορεί να δώσουν θετικά νέα και καλές εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08, επίσης, σε επηρεάζει σε θέματα σπιτιού και μπορεί να σημαίνει μία ουσιαστική ή μία συμβολική νέα αρχή με την οικογένειά σου. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, ίσως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή σε ό,τι αφορά σε μία μετακόμιση ή την αλλαγή τόπου κατοικίας. Με τον Άρη στον 5ο σου οίκο από τις 11/08 και έπειτα θα κυνηγήσεις με πάθος, τόλμη και αποφασιστικότητα τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ θα έχεις ακόρεστη όρεξη για διασκέδαση, εξόδους με αγαπημένα σου πρόσωπα και γενικότερα να χαρείς τη ζωή σου. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 μπορεί να σου φέρει μία ξαφνική καταπληκτική καινούρια έμπνευση. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, ωστόσο, μπορεί να σε λυπήσει η υποκριτική συμπεριφορά ενός φιλικού σου προσώπου που μάλλον για δικό του όφελος σε σαμποτάρει ή σε χρησιμοποιεί, ενώ δεν αποκλείεται και να σου δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για στήριξη και βοήθεια στα σχέδιά σου. Η απογοήτευσή σου πολύ πιθανό να μετατραπεί σε θυμό και οργή προς το πρόσωπο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, περνάει στην Παρθένο στις 29/07 και από την νέα του θέση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, αλλά και να προωθήσεις ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου, όπως μία αγοραπωλησία. Εάν σχεδίαζες μία μετακόμιση ή την αλλαγή τόπου κατοικίας, πιθανώς τώρα να λυθούν κάποιες λεπτομέρειες που σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε καθυστερούσαν ή να σου βρεθεί μία πολύ καλή ευκαιρία και να το επισπεύσεις. Ωστόσο, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο την 1η Αυγούστου θα σου φέρει ασφυκτική πίεση από το χώρο της δουλειάς και θα πρέπει, θέλοντας και μη, να αφοσιωθείς εκεί, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν παράπονα και μουρμούρες από τους δικούς σου. Μην κάνεις το λάθος να αμελήσεις τη δουλειά σου, γιατί οι συνέπειες θα είναι βαριές. Αν είσαι γεννημένος/η προς τα τέλη του δεκαημέρου, τότε σε επηρεάζει άμεσα και η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου που πραγματοποιείται την 1η Αυγούστου. Πολύ πιθανό να βρεις τον τρόπο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που θα σου προσφέρουν εμπειρίες και γνώσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Αν ήδη είχες ξεκινήσει τέτοιου ανάλογες δραστηριότητες, ίσως τώρα να ήρθε η στιγμή να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ο Ερμής από την Παρθένο θα αρχίσει να σε πιάνει από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη από τις 26/07 έως τις 11/08. Το βάρος όλο πέφτει στην επικοινωνία που έχεις με τους γύρω σου, αλλά και στις σχέσεις σου με τα αδέρφια σου ή άλλους στενούς συγγενείς. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία στις 06/08 και στις 22/08, αντίστοιχα, θα φέρουν πολλές συζητήσεις περισσότερο με φιλικά σου πρόσωπα, οι οποίες όμως θα στερούνται σοβαρότητας και το χαρακτηριστικό τους θα είναι η υπερβολή. Αν σου υποσχεθούν το οτιδήποτε, μην το δέσεις κόμπο, αλλά κι εσύ καλό θα ήταν να μην τάζεις και πολλά πολλά. Επίσης, πρόσεξε τι λες και σε ποιους γιατί μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση ακόμη και για κάποιο παμπάλαιο κουτσομπολιό που θα μεταφέρεις. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και στις συζητήσεις που θα κάνεις με αδέρφια και συγγενείς. Μην ξεχνάς ότι με τον Άρη στον 4ο οίκο σου οι καβγάδες εντός σπιτιού θα είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Ωστόσο, με το τρίγωνο Ερμή- Δία στις 09/08 είναι πολύ πιθανό να μάθεις αναπάντεχα ή με περίεργο τρόπο κάποιο οικογενειακό μυστικό που θα σου λύσει πολλές απορίες και θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ορισμένα προβλήματα.

Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής θα σε επηρεάζει μέχρι τις 29 που θα περάσει στην Παρθένο, ενώ και η Αφροδίτη κινείται επίσης στις δικές σου μοίρες ανάδρομα στον Λέοντα μέχρι τις 15/08, είναι γεγονός ότι οι συναντήσεις σου με φίλους και γνωστούς, πολλοί μάλιστα θα είναι από τα παλιά, θα είναι περισσότερες, ενώ και οι πληροφορίες που θα πάρεις για παρελθόντα και τωρινά γεγονότα και θέματα θα είναι κομβικής σημασίας. Ημερομηνίες-κλειδιά για μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε κάποιες σημαντικές υποθέσεις σου είναι στις 27/07 με τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ερμή, αλλά και στις 13/08 που η θεά του έρωτα συναντά τον Ήλιο. Στις 24/07 το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ίσως σε κάνει να εκφράσεις αφιλτράριστα όλα όσα σκέφτεσαι ή σε προβληματίζουν, με αποτέλεσμα κάποιοι να σε παρεξηγήσουν ή και να σε σχολιάσουν αρνητικά σε τρίτους. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην σου ξεφύγει κάποιο μυστικό ή να μην πεις πολλά για ένα εντελώς προσωπικό σου θέμα. Το ίδιο πάνω κάτω θα είναι το κλίμα και στις 09/08, αλλά και στις 13/08 όταν η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ήλιος αντίστοιχα θα τετραγωνίσουν τον Ουρανό. Στην πρώτη περίπτωση ίσως βέβαια να σου κάτσει μία οικονομική συμφωνία/συνεργασία, κάτω από το τραπέζι, εντελώς ξαφνικά, που δεν είναι διόλου κακή εξέλιξη. Ο Άρης από την Παρθένο θα πιάσει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11/08 και το τρίγωνο του με τον Ουρανό στις 16/08 θα φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου ή μία κρυφή συμφωνία σε σχέση με την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου. Η αντίθεσή του όμως με τον Ποσειδώνα στις 22/08 ίσως πυροδοτήσει μία δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο της δουλειάς που θα σε απογοητεύσει σε σχέση με όσα προσδοκούσες και μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου για ένα διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου ο Ερμής, που θα περάσει στην Παρθένο από τις 29/07, θα σε επηρεάζει μέχρι και τις 06/08, κυρίως σε θέματα επικοινωνίας. Παρόλο που θα αναζητάς την επαφή και την επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, αυτές τις μέρες μάλλον, λόγω της αντίθεσής του με τον Κρόνο, την 1η Αυγούστου δεν θα τη βρεις. Ακόμη και οι πιο απλές διαφωνίες θα σου χαλούν τη διάθεση, ενώ πολλές φορές θα νιώσεις πως θέλουν να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους ή πως δεν σε αφήνουν ούτε καν να υποστηρίξεις τις δικές σου. Από ένα σημείο και μετά δεν αποκλείεται να σταματήσεις τις πολλές κοινωνικότητες ή να επιλέξεις να μιλάς απλώς για τα τυπικά. Η Πανσέληνος του μήνα επίσης την 1η Αυγούστου στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου φέρνει εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου και συγκεκριμένα σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου. Πιθανώς να βρεις τον τρόπο ή την ευκαιρία να αποπληρώσεις κάποια, διαφορετικά θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά να κάνεις έναν καινούριο διακανονισμό, που εντέλει θα ευνοήσει και εσένα.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ο Ερμής από την Παρθένο θα αρχίσει να σε πιάνει από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη από τις 26/07 έως τις 11/08. Ο τομέας που δέχεται τις περισσότερες επιρροές είναι αυτός που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, αλλά και τις ηθικές σου αξίες. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία στις 06/08 και στις 22/08 αντίστοιχα θα σου προκαλέσουν έντονους προβληματισμούς σε σχέση με κάποια φιλικά σου πρόσωπα που δείχνουν μία ανώριμη στάση στα μεταξύ σας οικονομικά πάρε- δώσε, εάν για παράδειγμα τους έχεις δανείσει χρήματα, ενώ και σε συναισθηματικό επίπεδο σου αποδεικνύουν διαρκώς πως θα είσαι αφελής, εάν πιστέψεις ότι μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους. Πιθανώς να σου υπόσχονται πολλά στα λόγια ή πάνω στο κέφι της στιγμής να υπερβάλλουν με εκδηλώσεις λατρείας, αλλά εάν κάνεις μία ανασκόπηση στο παρελθόν θα συνειδητοποιήσεις πολλά. Με τον Άρη στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, μάλλον θα εκφράσεις και μάλιστα με επιθετικό τρόπο όλα σου τα παράπονα, αν και το τρίγωνο που θα κλείσει με τον Δία στις 09/08 θα σου φέρει πολύ πιθανό μία καινούρια τυχερή γνωριμία με άτομο που θα αποδειχθεί φίλος-θησαυρός.

Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ο Ερμής θα σε επηρεάζει μέχρι τις 29 που θα περάσει στην Παρθένο, ενώ και η Αφροδίτη πιάνει τις δικές σου μοίρες κινούμενη ανάδρομη στον Λέοντα μέχρι τις 15/08, έτσι λοιπόν σε πρώτο πλάνο έρχονται τα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι και ψάχνεις τρόπους τόσο για να βελτιώσεις το εισόδημά σου, όσο και για να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος. Πιθανώς να πάρεις πίσω κάποια χρήματα που περίμενες ή να αρχίσει να παίρνει μπροστά μία οικονομική συμφωνία που κυνηγούσες και είχε μείνει στη μέση. Κοντά στις 27/07 με τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ερμή, αλλά και στις 13/08 που η θεά του έρωτα συναντά τον Ήλιο είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες θετικές και τυχερές εξελίξεις . Στις 24/07 το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ίσως να φέρει μία επαγγελματική πρόταση από κάποιον φίλο, που όμως απέχει κατά πολύ από αυτό που σου παρουσιάζει και εντέλει δεν σε συμφέρει να ενδώσεις. Υπερβολές και μεγάλα λόγια από φιλικά σου πρόσωπα τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο θα ακούσεις επίσης στις 09/08, αλλά και στις 13/08, όταν η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ήλιος, αντίστοιχα, θα τετραγωνίσουν τον Ουρανό. Ο Άρης από την Παρθένο θα πιάσει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11/08 και το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 θα φέρει μία ξαφνική γνωριμία που εύκολα μπορεί να εξελιχθεί σε φιλία. Η αντίθεσή του όμως με τον Ποσειδώνα στις 22/08 ίσως σε κάνει αρκετά φανατικό/η στις απόψεις σου, με αποτέλεσμα να θεωρηθείς αντιπαθής από αρκετά άτομα του κύκλου σου.

ΛΕΩΝ ♌

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής, που θα περάσει στην Παρθένο από τις 29/07, θα σε επηρεάζει μέχρι και τις 06/08 σε θέματα οικονομικά, ενώ μπορεί να σου φέρει εξελίξεις σε σχέση με κάποια αύξηση που περιμένεις ή με το κλείσιμο κάποιας καινούριας οικονομικής συμφωνίας. Ωστόσο, η αντίθεση του με τον Κρόνο την 01/08 θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη πίεση σε ό,τι αφορά στα χρέη σου και ακόμη κι αν πάει να γίνει κάτι καλό, εσύ δεν θα το βλέπεις και θα πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Ίσως εάν κάνεις γενναίες περικοπές στα έξοδά σου ή προσπαθήσεις για κάποιο διακανονισμό των οφειλών σου, να ηρεμήσεις κάπως. Βέβαια, συνέπεια όλης αυτής της κατάστασης θα είναι να αισθάνεσαι διαρκώς απειλή και ανασφάλεια. Η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα στον δικό σου άξονα θα προκαλέσει ή θα πυροδοτήσει γεγονότα κομβικής σημασίας στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και των συνεργασιών σου.

Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου ο Ερμής θα αρχίσει να σε πιάνει από τις 06/08 κι έπειτα, ενώ θα φιλοξενήσεις και την ανάδρομη Αφροδίτη από τις 15/08 και τον Άρη 26/07 έως τις 11/08. Το τετράγωνο του Ήλιου και αυτό της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία στις 06/08 και στις 22/08 είναι πολύ σημαντικά για τα επαγγελματικά και την καριέρα σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αναγνωριστείς, να επιβραβευτείς και να ανελιχθείς, όμως μπορεί να μην δείξεις την απαιτούμενη σοβαρότητα στη διαχείρισή τους και να τις σπαταλήσεις άδικα. Ωστόσο, οικονομικά δεν φαίνεται να πλήττεσαι, αφού το τρίγωνο Ερμή- Δία στις 09/08 μπορεί να σημαίνει μία γενναιόδωρη αύξηση, μία καινούρια κερδοφόρα συνεργασία ή μία εξαιρετική επένδυση.

Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, ήδη από τις 24 με το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού παίρνεις μία γεύση του τι να περιμένεις. Οι εντάσεις και οι καβγάδες με πρόσωπα από το χώρο της δουλειάς δίνουν και παίρνουν, ενώ διαρκώς έρχεσαι αντιμέτωπος/η με αλλαγές της τελευταίας στιγμής ή τα δεδομένα σου αλλάζουν εντελώς ξαφνικά. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης επίσης με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 θα εντείνουν την όλη κατάσταση και ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο είναι να τα διαλύσεις όλα και να κάνεις στροφή στην καριέρα σου ή να πάρεις κάποιες ακραίες επιλογές, καθώς πλέον δεν αντέχεις. Ίσως κιόλας να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που ήθελες από παλιά ή να επιστρέψεις σε μία παλιότερη δουλειά. Τυχερές ημέρες είναι αυτές κοντά στις 27/07 και στις 13/08, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη και μπορούν να σου φέρουν τυχερές ευκαιρίες να κατακτήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Πάντως και η Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σου ζώδιο στις 16/08 σε πάει προς μία επανεκκίνηση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Με τον Άρη, τώρα, στον 2ο σου οίκο από τις 11/08 και έπειτα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τα οικονομικά σου καθώς θα έχεις την τάση να παίρνεις παράτολμες αποφάσεις για υψηλότερο κέρδος, με κίνδυνο όμως, εάν δεν σου βγουν, να μείνεις άφραγκος/η. Ωστόσο, το τρίγωνο του με τον Ουρανό στις 16/08 μπορεί να σου φέρει καλά κέρδη από κάποια δουλειά. Αλλά, η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα στις 22/08 θα σου προκαλέσει υπεραισιοδοξία σε σχέση με μία επένδυση ή πρόταση συνεργασίας και θα απογοητευτείς οικτρά στο τέλος, ενώ μπορεί και να δημιουργήσεις ένα σωρό χρέη και έτσι να βουτηχτείς στην ανασφάλεια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, ο Ερμής που καταφθάνει στο ζώδιό σου στις 29/07 θα σε επηρεάζει μέχρι και τις 06/08. Θα μπορείς να εκφράζεις πολύ καλύτερα και με σαφήνεια τις απόψεις και τις ιδέες σου, αν και πολλές φορές θα σκέφτεσαι κάποια πράγματα εντελώς υποκειμενικά. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο την 1η Αυγούστου θα φέρει πολλές προκλήσεις στις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Για την ακρίβεια θα είναι σαν να βρίσκεις τοίχο απέναντί σου, κάθε φορά που θα προσπαθείς να συνεννοηθείς μαζί τους. Η σκληρή κριτική που θα σου κάνουν μπορεί να σε ισοπεδώσει, ειδικά στην περίπτωση που δεν θα έχεις να απαντήσεις κάτι για να δικαιολογηθείς. Η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα, πέφτει στον 6ο οίκο σου και σε καλεί να βρεις λύσεις για ζητήματα της καθημερινότητας που σε προβληματίζουν ή σου δημιουργούν ψυχολογική πίεση και ίσως να έχουν αντίκτυπο στην υγεία σου. Θα πρέπει να γίνουν αλλαγές τόσο στον χώρο της δουλειάς σου, όσο και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ μία καλή ιδέα είναι να βρεις ασχολίες που θα σπάσουν τη ρουτίνα σου.

Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής μπαίνει στο δεκαήμερό σου και αρχίζει να σε επηρεάζει από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη, επίσης στο ζώδιό σου, από τις 26/07 έως τις 11/08. Την περίοδο αυτή περισσότερο θα σε απασχολήσουν θέματα ψυχολογικής φύσεως, κυρίως γιατί κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια για τις σπουδές ή το επαγγελματικό σου μέλλον, χωρίς να υπολογίζεις αντικειμενικά εμπόδια και δυσκολίες και στο τέλος, όπως είναι αναμενόμενο, δεν σου βγαίνουν. Προτιμότερο είναι να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα, προκειμένου να φτάσεις με επιτυχία τον στόχο σου. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08, αντίστοιχα, θα σε δυσκολέψουν στο να κατανοήσεις σε βάθος την παραπάνω συμβουλή και θα συνεχίσεις να ποντάρεις σε ένα γύρισμα της τύχης. Με την επιρροή του Άρη, μάλιστα, η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου ανεβαίνουν κατακόρυφα, όπως επίσης και ο εγωισμός και αυτό σε κάνει επιρρεπή στα λάθη. Βέβαια μπορείς να περιμένεις μία τυχερή εξέλιξη κοντά στις 09/08 με το τρίγωνο Ερμή-Δία που μπορεί να σε φέρει σε απόσταση αναπνοής από την υλοποίηση ενός σχεδίου σου.

Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαημέρου του ζωδίου, ο μήνας ξεκινάει με κάποιες ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια που κάνεις για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές, λόγω του τετραγώνου Ερμή- Ουρανού στις 24/07 ή ακόμη και μία δυσάρεστη μη αναμενόμενη εξέλιξη σε ένα θέμα σου που αφορά το εξωτερικό ή μία νομική υπόθεση, θα σε ταράξει πάρα πολύ. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης, επίσης, με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 θα σου φέρουν ξανά και ξανά τέτοιου είδους καταστάσεις. Λόγω της ανάδρομης, είναι πιθανό είτε να θυμάσαι παλιότερες ανάλογες δυσάρεστες εμπειρίες και να πέφτει περισσότερο η ψυχολογία σου, είτε τα προβλήματα να προκύπτουν από παλιότερες λάθος επιλογές. Ωστόσο, κοντά στις 27/07 και στις 13/08, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη, πιθανώς να βρεθούν κάποιες εναλλακτικές, αλλά και να κερδίζεις λίγη αισιοδοξία. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08 σε καλεί άλλωστε να βρεις τις ισορροπίες σου και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε βαραίνουν, αφού κάνεις τον απολογισμό σου. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να πιάνει το δικό σου δεκαήμερο, από τις 11/08 και έπειτα, θα αρχίσεις να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα κυνηγήσεις με πείσμα και εγωισμό να κατακτήσεις τους στόχους σου. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 μπορεί να σου φέρει μία ξαφνική ευκαιρία που κάπως θα ανατρέψει το κακό κλίμα των προηγούμενων ημερών, καθώς θα την αξιοποιήσεις πολύ καλά. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με τους συνεργάτες σου, καθώς δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο να θέλουν να σε παραπλανήσουν ή να σε εξαπατήσουν προς όφελός τους. Το βέβαιο είναι πως δεν θα τους χαριστείς, μόλις το καταλάβεις.

*Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του μήνα; Διάβασε και την πρόβλεψη για τον Ωροσκόπο σου* ΖΥΓΟΣ ♎

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 29/07 σηματοδοτεί για εσένα , αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, μια περίοδο απομόνωσης και περισυλλογής που θα κρατήσει έως τις 06/08. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο την πρώτη μέρα του Αυγούστου θα επηρεάσει πολύ αρνητικά την ψυχολογία σου. Η πίεση στο χώρο της δουλειάς και ίσως μια αυστηρή κριτική, κάποια αρνητικά σχόλια ή η διακοπή ορισμένων προνομίων που είχες θα βγάλουν στην επιφάνεια το άγχος, τους φόβους και της ανασφάλειές σου. Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου σε επηρεάζει περισσότερο, αν είσαι προς τα τέλη του δεκαημέρου και φέρνει εξελίξεις στον τομέα των δημιουργικών σου σχεδίων, αλλά και θα σε ωθήσει να βγάλεις από τη ζωή σου όποιον και ό,τι σου χαλάει τη διάθεση και βαραίνει την ψυχολογία σου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπάρχει μία απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, που όμως βγάζουν συχνά-πυκνά τοξικές συμπεριφορές.

Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής πιάνει τις μοίρες σου και αρχίζει να σε επηρεάζει από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 15/08 και ο Άρης από τις 26/07 έως τις 11/08. Έμφαση θα δοθεί στις φιλικές σου σχέσεις και συγκεκριμένα στο κατά πόσο μπορείς να εμπιστεύεσαι τους φίλους σου και να σε εμπιστεύονται κι εκείνοι με τη σειρά τους, αλλά και γενικότερα πάνω σε ποια συναισθήματα είναι δομημένη η σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να καταλάβεις πως παραδείχνεις αφέλεια και πιστεύεις στις καλές προθέσεις των άλλων τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο, με αποτέλεσμα εύκολα να σε εκμεταλλεύονται. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08 μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλεια ή να έχεις μία οικονομική απώλεια, για την οποία θα ευθύνεται κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, αλλά και εσύ που πίστεψες στις υπερβολές και τα μεγάλα του λόγια. Ωστόσο, θα πρέπει και από πλευράς σου να είσαι προσεκτικός/ή σε ό,τι τάζεις, εάν προσπαθείς να πείσεις κάποιον/α από τον κύκλο σου να συνεργαστεί μαζί σου. Με την επιρροή του Άρη που βρίσκεται μέσα στον 12ο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να έχεις περισσότερα νεύρα και άγχος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεις την χαμένη σου αισιοδοξία και να κάνεις και πάλι θετικές σκέψεις, κοντά στις 09/08 με το τρίγωνο Ερμή- Δία.

Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαημέρου του ζωδίου, το τετραγώνου Ερμή- Ουρανού στις 24/07 θα φέρει ένα ξαφνικό γεγονός που θα πυροδοτήσει καβγάδες με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο είτε για ένα οικονομικό θέμα, είτε γιατί θα φανεί μη αντάξιο της εμπιστοσύνης σου. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης, επίσης, με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 θα βγάζουν διαρκώς στην επιφάνεια αυτή την κατάσταση ή μπορεί να φέρουν και περισσότερες εξελίξεις που θα σε επιβεβαιώσουν. Ωστόσο, κοντά στις 27/07 και στις 13/08, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος, αντίστοιχα, θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποια πράγματα και ανάλογα να κινηθείς, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς με παλιούς καλούς φίλους και να μετανιώσεις που είχες παραμελήσει τόσο καιρό τη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08 μπορεί να σου φέρει καινούριες γνωριμίες με αξιόλογα άτομα που γρήγορα θα ενταχθούν στον στενό σου κύκλο ή θα σε βοηθήσουν με μία σοβαρή σου υπόθεση. Με τον Άρη να σε πιάνει από τις 11/08 και έπειτα θα νιώθεις παραπάνω άγχος και πίεση, όπως και εκνευρισμό, χωρίς να μπορείς να τον εκφράσεις. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 μπορεί να προκαλέσει από τη μία μία θετική αλλαγή στην ψυχολογία σου και από την άλλη να σε βοηθήσει να κλείσεις μία καλή οικονομική συμφωνία, κάτω από το τραπέζι. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με θέματα υγείας, αλλά και με τον καθημερινό σου προγραμματισμό. Εάν δεν βάλεις μία τάξη στις υποχρεώσεις σου, το χάος που θα υπάρχει θα σε εξουθενώσει ψυχολογικά και θα ενισχύσει τα αρνητικά σου συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τον Ερμή να μπαίνει στην Παρθένο στις 29/07 και να επηρεάζει τον τομέα των φιλικών σου σχέσεων μέχρι και τις 06/08, αν ανήκεις στο 1 δεκαήμερο, το βέβαιο είναι ότι η κοινωνική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της και θα έχεις πολλές καινούριες γνωριμίες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ενταχθείς σε μια ομάδα με άτομα που μοιράζεστε ένα κοινό όνειρο η όραμα. Δυστυχώς, η αντίθεσή του με τον Κρόνο την 01/08 θα χαλάσει όλη αυτή την καλή ατμόσφαιρα. Ίσως εσύ από μόνος/η να πάψεις να έχεις διάθεση για εξόδους και χαλαρές στιγμές καλοπέρασης, θεωρώντας πως έτσι αποσπάσαι από τα σημαντικά της ζωής σου. Από την άλλη, ίσως κάποια σχέδιά σου να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν, λόγω διαφόρων εμποδίων και εξ αιτίας μιας απογοήτευσης να βγάζεις τον κακό σου εαυτό στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος του μήνα την ίδια ημέρα θα σε επηρεάσει περισσότερο σε θέματα οικογένειας, αλλά και καριέρας. Ίσως να υπάρχουν σημαντικές υποθέσεις και σοβαρά ζητήματα στο χώρο του σπιτιού σου που σε αναγκάζουν να αφήσεις πίσω τη δουλειά. Αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ, επομένως με κάποιον τρόπο θα πρέπει να λυθούν.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής θα επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη από τις 26/07 έως τις 11/08. Τον μήνα αυτό έρχονται στο επίκεντρο θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και την καριέρα σου και θα πρέπει να τα διαχειριστείς με σοβαρότητα και ωριμότητα. Περισσότερο «κινδυνεύεις» από τους συνεργάτες σου, καθώς φαίνεται πως δεν συμμερίζονται τις δικές σου ανησυχίες, ούτε καταβάλλουν τον ίδιο κόπο, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους, παρά βασίζονται στην καλή τους τύχη και μάλλον έχουν βάλει τις υποθέσεις σας στον αυτόματο. Εάν πάλι πρόκειται να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία, μην βασιστείς σε λόγια και υποσχέσεις, εάν δεν έχεις εγγυήσεις χειροπιαστές, ακόμη κι αν τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτήν τα γνωρίζεις από παλιά και θεωρείς πως είναι αξιόπιστα. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08 με τον Δία μπορεί φαινομενικά να σου φέρνουν καλές ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου όλα τα παραπάνω, πριν συμφωνήσεις το οτιδήποτε. Πιο καλά θα πάνε όλα, εάν εκμεταλλευτείς. κοντά στις 09/08 το τρίγωνο Ερμή- Δία που μπορεί να σου φέρει μία τυχερή συνεργασία, με κάποιον/α μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού στις 24/07 θα έχεις εντάσεις και καβγάδες με κάποιον συνεργάτη σου ή εάν ήσουν πολύ κοντά να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία, μάλλον στο παρά πέντε θα χαλάσει. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης επίσης με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 θα φέρουν επιπλέον κόντρες και φασαρίες, ενώ μπορεί, λόγω της ανάδρομης, οι λόγοι να σχετίζονται με προβλήματα από το παρελθόν στο χώρο της δουλειάς που με κάποιο τρόπο βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια. Ωστόσο, κοντά στις 27/07 και στις 13/08, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη, πιθανώς να προκύψουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να αναγνωριστείς ή ακόμη και να ανέβεις επαγγελματικά. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να βάλεις σε εφαρμογή μία παλιά ιδέα που ενώ ήταν καλή, παρέμενε τόσο καιρό στον πάγο. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08 σου δίνει την ώθηση πάντως να κάνεις μία καινούρια αρχή στα επαγγελματικά σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές. Με τον Άρη από την Παρθένο να πιάνει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11/08 και έπειτα είναι πιθανό να υπάρχουν εντάσεις και καβγάδες και μέσα στο φιλικό σου κύκλο. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08, ωστόσο, μπορεί να σου φέρει μία ξαφνική συνεργασία με κάποιον φίλο σου. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην παρασύρεσαι και κάνεις βιαστικές ή παράτολμες επιλογές και κινήσεις στην προσπάθειά σου να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο, γιατί δεν αποκλείεται να μην πετύχει και να απογοητευτείς, αλλά και να γεμίσεις αρνητικά συναισθήματα, κατηγορώντας τους πάντες για την κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν είσαι γεννημένος/η στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής από τις 29/07 που θα περάσει στην Παρθένο μέχρι τις 06/08 θα επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας σου. Σημαντικές επαφές και συζητήσεις θα έχεις τόσο με συνεργάτες σου, όσο και με τους ανώτερους σου, μέσα από τις οποίες θα λάβεις πληροφορίες μεγάλης σημασίας για την εξέλιξή σου. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο την 1η Αυγούστου θα σε αποσυντονίσει, από την άποψη ότι κάποιες καταστάσεις στο χώρο του σπιτιού θα γίνουν ανυπόφορες και πιεστικότατες και δεν θα μπορείς να αφοσιωθείς στα επαγγελματικά, τα οποία πολύ πιθανόν και να σνομπάρουν οι δικοί σου, κατά κάποιο τρόπο. Η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται, επίσης, την πρώτη μέρα του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σου φέρει εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων, ταξιδιών, αλλά και εάν έχεις μία νομική υπόθεση σε εκκρεμότητα. Σε επηρεάζει ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεκαημέρου.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής θα επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη από τις 26/07 έως τις 11/08. Τον μήνα αυτό θα δώσεις το περισσότερο βάρος σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σου εξέλιξη, θέλοντας να αποκτήσεις όσο γίνεται περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες, ενώ μπορεί να ξεκινήσεις εκ νέου κάποιες δραστηριότητες που έκανες και παλιότερα και σε ευχαριστούσαν, αλλά για διάφορους λόγους τις είχες εγκαταλείψει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παραμελήσεις την δουλειά σου γιατί όσο σταθερή κι αν είναι η θέση σου, αν αντιμετωπίζεις τα πάντα επιφανειακά, τότε μοιραία θα δημιουργηθούν προβλήματα κι ας μην τα προμηνύει προς στιγμήν τίποτα. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08 με τον Δία τονίζουν ένα τσικ παραπάνω την χαλαρή σου διάθεση και την άρνησή σου να ασχοληθείς με τις πεζές καθημερινές υποχρεώσεις σου, ακόμη κι όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Κοντά στις 09/08 το τρίγωνο Ερμή-Δία που μπορεί να σου φέρει μία τυχερή εξέλιξη στο χώρο της δουλειάς που ίσως σε κάνει να αρχίσεις να ασχολείσαι πιο εντατικά.

Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού στις 24/07 θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και τον ελεύθερο σου χρόνο, γιατί μάλλον κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου φαίνεται πως θα σε περιορίσουν αρκετά και αυτό θα σε νευριάσει πάρα πάρα πολύ. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης επίσης με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 θα σε φτάσουν στα άκρα, ειδικά στην περίπτωση της ανάδρομης, όταν και θα σου σκάνε ξεχασμένες υποχρεώσεις από το παρελθόν απλά και μόνο για να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ωστόσο, κοντά στις 27/07 και στις 13/08 όταν ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη πιθανώς να έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα σπάσουν τη ρουτίνα σου, ακόμη και ένα ταξιδάκι. Ίσως να ξεκινήσεις να κάνεις μαθήματα πάνω σε ένα πεδίο γνώσης που πάντα ήθελες ή να επισκεφθείς ένα μέρος που καιρό τώρα επιθυμούσες. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08 είναι η πλέον κατάλληλη για τέτοια πράγματα. Με τον Άρη από την Παρθένο να πιάνει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11/08 και έπειτα, είναι πιθανό να υπάρχουν περισσότερες εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, ίσως γιατί θέλεις να παίρνεις εσύ όλες τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 ωστόσο μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές εκεί που δεν το περιμένεις. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά των δικών σου, καθώς με διάφορους συναισθηματικούς χειρισμούς πάνε να σε φέρουν με τα νερά τους, ακόμη και σε θέματα που δεν τους πέφτει λόγος, όπως τα επαγγελματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο ο Ερμής από τις 29/07 που εισέρχεται στην Παρθένο και μέχρι τις 06/08 θα σε επηρεάζει σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων, ταξιδιών και νομικών υποθέσεων. Η αντίθεσή του με τον Κρόνο την 1η Αυγούστου είναι πιθανό να γεννήσει εμπόδια, είτε γιατί θα σου έρθουν κάποιες πληροφορίες είτε γιατί ένας από τους στενούς σου συγγενείς ίσως να δημιουργήσει προβλήματα. Παρεξηγήσεις επίσης μπορεί να προκύψουν σε επίπεδο επικοινωνίας και ίσως μάλιστα κάποιοι να απομακρυνθούν από κοντά σου, λόγω της αδιαλλαξίας σου, κάθε φορά που θα λες την άποψη σου πάνω σε ένα θέμα και ταυτόχρονα η αυστηρή κριτική, στα όρια της προσβολής, που θα κάνεις σε όποιον έχει αντίθετη γνώμη ή απλά σου δείχνει και μία άλλη οπτική. Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα φωτίσει τον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις την σχέση που έχεις με το χρήμα, ώστε να είσαι πιο ευτυχισμένος/η με απλά πράγματα στη ζωή. Επίσης, είναι πιθανό να επενδύσεις περισσότερο σε ό,τι σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, παρά υλική.

Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής θα επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη από τις 26/07 έως τις 11/08. Τον μήνα αυτό θα σε απασχολήσουν πολύ έντονα οι οικονομικές σου εκκρεμότητες και ίσως περισσότερο αυτές που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, φαίνεται πως εντέλει δεν θα τις διαχειριστείς με την απαιτούμενη σοβαρότητα και μπορεί -από απερισκεψία ή από αντίδραση- να κάνεις αρκετά έξοδα για την καλοπέρασή σου, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο χρεών. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08 με τον Δία υποδεικνύουν την τάση που θα έχεις να ζήσεις έντονα και όπως επιθυμείς στο εδώ και τώρα, χωρίς να σκέφτεσαι τις μελλοντικές συνέπειες. Κοντά στις 09/08 το τρίγωνο Ερμή- Δία που μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα που στο μέλλον θα σε βοηθήσει επαγγελματικά ή να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό σου σχέδιο.

Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07 θα κάνεις πολλά έξοδα για διασκεδάσεις, δώρα, εξόδους, πολυτέλειες κάθε είδους και θα καταλήξεις με αρκετά χρέη, καθώς δεν τα υπολογίζεις καλά. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης επίσης με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 πάλι θα «χτυπήσουν» τα οικονομικά σου και φαίνεται πως δεν βάζεις εύκολα μυαλό, ώστε να κάνεις μία πιο συντηρητική διαχείριση. Ωστόσο, κοντά στις 27/07 και στις 13/08 όταν ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη πιθανώς να έχεις μία καλή εξέλιξη σε σχέση με μία επένδυση ή ένα κληρονομικό θέμα, που πρόσκαιρα έστω θα σου δώσει αισιοδοξία ή την ψευδαίσθηση πως δεν είναι όλα και τόσο τραγικά. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08, ωστόσο, σε καλεί να κάνεις μία καινούρια αρχή σε ό,τι αφορά στις εκκρεμότητες τέτοιου είδους και να αρχίσεις να διευθετείς τα χρέη σου, όσο ακόμη είναι καιρός. Με τον Άρη από την Παρθένο να πιάνει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11/08 και έπειτα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να κυνηγάς νέους επαγγελματικούς στόχους και να κάνεις περισσότερο σχέδια για το μέλλον. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου δυναμικά. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τις υποσχέσεις που θα ακούσεις στα πλαίσια συζητήσεων για το κλείσιμο μία επαγγελματικής συμφωνίας.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, ο Ερμής από τις 29/07 που εισέρχεται στην Παρθένο και μέχρι τις 06/08 θα σε επηρεάζει σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε εκείνα που αφορούν τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Κρόνο την 1η Αυγούστου θα θέλεις να κάνεις μόνο μικρά και σταθερά βήματα στα οικονομικά σου, ενώ δεν θα δείχνεις καμία εμπιστοσύνη στα λόγια των άλλων, παρά μόνο στις πράξεις τους κι αυτό όχι πάντα. Η υπερβολική σου επιφυλακτικότητα μεν σε προστατεύει από κακοτοπιές, ωστόσο σου στερεί τη δυνατότητα να βγάλεις από μέσα παλιότερα αρνητικά βιώματα και εμπειρίες, αλλά και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είτε για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, είτε για να συνδεθείς πιο βαθιά και ουσιαστικά με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο αυστηρός/ή και φοβικός/ή με όλους και με όλα. Η Πανσέληνος του μήνα που επίσης πραγματοποιείται την πρώτη μέρα του Αυγούστου, σε αφορά ιδιαίτερα αφού γίνεται στο δικό σου ζώδιο, ένα τσικ παραπάνω, εάν είσαι προς τα τέλη του δεκαημέρου. Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα κρατήσεις ζωντανές μόνο αυτές που θεωρείς πολύτιμες και σε βοηθούν να εξελιχθείς.

Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής θα επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη φτάνει στις δικές σου μοίρες στις 15/08 και έχεις και τον Άρη από τις 26/07 έως τις 11/08. Τον μήνα αυτό θα σε πολύ έντονα οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και οι συνεργασίες σου. Γεγονός είναι ότι κάποια θέματα ή προβλήματα μέσα σε αυτές δεν τα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα, με αποτέλεσμα να γιγαντώνονται. Κάθε φορά που πάνε να βγουν στην επιφάνεια προτιμάς να τα βάζεις κάτω από το χαλί, περιμένοντας να λυθούν μόνα τους. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08 με τον Δία, στην ουσία, σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και σου επισημαίνουν πως όσο αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, τόσο πιο πολύ περιπλέκονται και μελλοντικά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ η όλη κατάσταση. Κοντά στις 09/08 το τρίγωνο Ερμή- Δία που μπορεί να σου φέρει λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που αφορούν σε όλη την οικογένειά σου ή μία καλή εξέλιξη σε θέματα κληρονομικών ή ακίνητης περιουσίας.

Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού στις 24/07 φέρνει σχεδόν από το πουθενά συγκρούσεις και καβγάδες με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης επίσης με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 πάλι θα πολλαπλασιάσουν την ένταση, ενώ, λόγω της ανάδρομης, θα αρχίσουν να έρχονται στην επιφάνεια ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα από το παρελθόν που θεωρούσες, λανθασμένα όπως φαίνεται, ότι είχαν λυθεί. Ωστόσο, κοντά στις 27/07 και στις 13/08 όταν ο Ερμής και ο Ήλιος, αντίστοιχα, θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη πιθανώς να έχεις μία καλή εξέλιξη στην επαγγελματική ή την προσωπική σου ζωή, ίσως με κάποιο άτομο γνώριμο από παλιά. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08, ωστόσο, σε σπρώχνει να κάνεις καινούριες αρχές σε αυτόν τον τομέα, αφήνοντας πίσω ό,τι σε φθείρει ή έχει φθαρεί και μαθαίνοντας από τα λάθη σου. Με τον Άρη από την Παρθένο να πιάνει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11/08 και έπειτα είναι πιθανό τόσο να κάνεις υπερβολικά έξοδα, που θα φέρουν χρέη, όσο και να συμμετέχεις σε μία παράτολμη επένδυση. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08 μπορεί να σημαίνει ωστόσο μία ξαφνική καλή εξέλιξη. Με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ να μην ξεπεράσεις τις δυνατότητές σου και έχεις τεράστιες απώλειες, από τις οποίες δύσκολα θα ανακάμψεις. Μην υπεραισιοδοξείς και μην φαντάζεσαι χρήματα που δεν έχεις, απλά μαθηματικά είναι.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο στις 29/07 και εάν ανήκεις στο 1 δεκαήμερο του ζωδίου, θα δέχεσαι την επιρροή του μέχρι και τις 06/08 στον τομέα σχέσεων και των συνεργασιών σου. Η επικοινωνία σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου γίνεται πιο εντατική και πολύ πιθανό να προσπαθούν να σου δείξουν περισσότερη κατανόηση από ό,τι μέχρι πρότινος. Ωστόσο, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο την 1η Αυγούστου θα σε κάνει να βγάλεις ένα πολύ σκληρό πρόσωπο που θα καταστρέψει κάθε προσπάθεια συμβιβασμού και καλής θέλησης της άλλης πλευράς. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου και η σκληρή κριτική σου μπορεί να φέρουν ολέθρια αποτελέσματα. Η Πανσέληνος του μήνα που επίσης πραγματοποιείται την πρώτη μέρα του Αυγούστου φωτίζει τον ευαίσθητο 12ο οίκο σου και μάλλον θα βγάλει στην επιφάνεια άγχη και φοβίες που έχεις αποκτήσει, λόγω της πίεσης που βιώνεις καθημερινά στη δουλειά, αλλά και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου. Είναι μία καλή ευκαιρία για να θέσεις προτεραιότητες και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, κάνοντας έναν καλό προγραμματισμό της ημέρας, αλλά και βγάζοντας από πάνω σου ευθύνες και καθήκοντα που εντέλει δεν είναι αποκλειστικά δικά σου.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σου από τις 06/08 μέχρι και τις 16/08, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη σε επηρεάζει από τις 15/08 και ο Άρης από τις 26/07 έως τις 11/08. Τον μήνα αυτό θα τρέξουν πολλά θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και την εργασία σου, ενώ συχνά θα γίνονται πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτά με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στις 06/08 και στις 22/08 με τον Δία σου υποδεικνύουν κατά κάποιο τρόπο πως θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/ή με υποσχέσεις που θα σου δώσουν συνάδελφοι ή προϊστάμενοι σου σε σχέση με αλλαγές πάνω στη δουλειά, περισσότερα προνόμια, κάποια αύξηση ή ακόμη και για την επίλυση προβλημάτων που διαιωνίζονται εδώ και καιρό. Προσεκτικός/ή οφείλεις να είσαι και σε περίπτωση που σε απασχολεί ένα πρόβλημα υγείας και οι λύσεις που σου προτείνουν φαίνονται ιδανικές, ενώ μέχρι τώρα δυσκολευόσουν να βρεις την κατάλληλη θεραπεία. Μάλλον υπάρχουν αρκετές δόσεις υπερβολής. Μία καλή πρόταση συνεργασίας ή η αναβάθμιση κάποιας υπάρχουσας μπορεί να γίνει κοντά στις 09/08 με το τρίγωνο Ερμή- Δία.

Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού στις 24/07 θα φέρει εντάσεις και καβγάδες στο χώρο της δουλειάς και το πιο πιθανό είναι πως με τους συνεργάτες θα ανταλλάξετε βαριά λόγια ή θα πείτε για πρώτη φορά ο ένας στον άλλον σοβαρά πράγματα. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης επίσης με τον Ουρανό στις 09/08, αλλά και του Ήλιου στις 15/08 θα εντείνουν αυτή την κόντρα και πολύ πιθανό να αρχίσετε να θυμάστε όλα όσα σας έχουν ενοχλήσει και έχετε μαζέψει μέσα σας από το παρελθόν έως σήμερα. Πάντως κοντά στις 27/07 και στις 13/08, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος, αντίστοιχα, θα κλείσουν σύνοδο με την ανάδρομη πιθανώς να υπάρξουν για εσένα κάποιες ευκαιρίες στη δουλειά που μάλλον θα συνοδεύονται και από χρήματα, εκτός από περισσότερα προνόμια και την αίσθηση πως είσαι εξασφαλισμένος/η. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16/08 προμηνύει πως θα υπάρξουν νέες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου, για το καλό της υγείας σου. Με τον Άρη από την Παρθένο να πιάνει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11/08 είναι πιθανό να δεχθείς επιθετική συμπεριφορά από τους συνεργάτες σου που αν την πάρεις τοις μετρητοίς, θα καταλήξετε σε μεγάλο καβγά. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 16/08, ωστόσο, μπορεί να καλμάρει κάπως τα πράγματα, ενώ με την αντίθεση που θα κλείσει με τον Ποσειδώνα στις 22/08, ο οποίος βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, μπορείς άνετα να θολώσεις τα νερά, δείχνοντας συγκαταβατικός/ή μέχρι να γίνει το δικό σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments