Αθλητισμός

Βιλντόζα: «Νιώθω την ιστορία που έχει το ΟΑΚΑ» [vid]

Βιλντόζα: «Νιώθω την ιστορία που έχει το ΟΑΚΑ» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Λούκα Βιλντόζα έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και σε συνέντευξή του, μίλησε για τους νέους του συμπαίκτες και την ιστορία του γηπέδου.

Ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται στην Αθήνα και διανύει τις πρώτες μέρες δουλείας ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, μαθαίνοντας σιγά σιγά το νέο «σπίτι» του.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα μία μίνι συνέντευξη που έγινε στον Λούκα Βιλντόζα απαντώντας για την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά ο νέος παίκτης των «Πράσινων» είπε: 

  • Για την αίσθηση να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ: «Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ. Είμαι εδώ δυο – τρεις μέρες, είναι πολύ καλό που βρίσκομαι εδώ, σας γνωρίζω και μαθαίνω από μέσα, πώς είναι αυτή η οικογένεια. Είμαι πολύ χαρούμενος, ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».
  • Για το ΟΑΚΑ βλέποντας το, άδειο: «Είναι τεράστιο. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ ως παίκτης της ομάδας. Νιώθεις διαφορετικά όταν έρχεσαι ως αντίπαλος. Οπότε, είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ και νιώθω την ιστορία που έχει το γήπεδο».
  • Για τους νέους συμπαίκτες του: «Γνώρισα τον Ματίας Λεσόρ όταν αγωνιζόμασταν ως αντίπαλοι. Δεν είχαμε την ευκαιρία να είμαστε στην ίδια ομάδα. Αυτή τη σεζόν θα γνωρίσω και τον Σλούκα ως συμπαίκτη. Είναι καλά παιδιά, έτοιμα να αγωνιστούν, έχουν εμπειρία και έχουν κερδίσει πολλά. Χαίρομαι που θα τους έχω συμπαίκτες».
  • Για το τι περιμένει τη νέα σεζόν: «Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και μπορούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό. Όμως, πρέπει να το πάμε βήμα – βήμα. Τώρα ξεκινάμε. Πρώτα πρέπει να δούμε πώς θα πάει η προετοιμασία και οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίζεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments