Lifestyle

Γεροντιδάκης: Ξέσπασε για τις φωτιές: «Γιατί πρέπει να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»

Γεροντιδάκης: Ξέσπασε για τις φωτιές: «Γιατί πρέπει να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»

Πηγή Φωτογραφίας: ieidiseis.gr

"Ποτέ δεν θα καταλάβω τη φράση: “Μέλημα μας η ανθρώπινη ζωή”... Μέλημά σας η ανθρώπινη ζωή, χωρίς ζωή!", τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε το δικό του αιχμηρό σχόλιο για την τραγική κατάσταση που επικρατεί το φετινό καλοκαίρι με τις φωτιές στην Ελλάδα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής στη σειρά «Σασμός» ανάρτησε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εκφράζει τους προβληματισμούς του γύρω από τα πύρινα μέτωπα και τη διαχείριση των πυρκαγιών από την πλευρά της Πολιτείας.

«Ποτέ δεν θα καταλάβω τη φράση: “Μέλημα μας η ανθρώπινη ζωή”… Όχι! Μέλημά σας να είναι η ανθρώπινη ζωή ΚΑΙ τα ζωντανά ΚΑΙ οι περιουσίες των ανθρώπων και η φύση», γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι, ή αν θα έχω μελίσσια και κατσίκες, ή αν θα έχω πεύκα κοντά στο μέρος που ζω; Έχω το 112. Ξέρω. Θα ζήσω. Χωρίς σπίτι, χωρίς ζώα, χωρίς πράσινο. Τέλεια. Μέλημά σας η ανθρώπινη ζωή, χωρίς ζωή!», επισημαίνει με προφανή εκνευρισμό ο γνωστός ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments