Αθλητισμός

Βέλιμιρ Ζάετς: “Φαβορί με Ντιναμό η ΑΕΚ!”

Βέλιμιρ Ζάετς: “Φαβορί με Ντιναμό η ΑΕΚ!”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/gazzetta.gr

Ο Βέλιμιρ Ζάετς μίλησε αποκλειστικά στο Sportdog για την κλήρωση που ενδέχεται να φέρει στον δρόμο της Ένωσης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League την ομάδα του Ζάγκρεμπ

Τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με το πρώτο παιχνίδι να πραγματοποιείται 8 ή 9 Αυγούστου και το δεύτερο ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Το Sportdog.gr επικοινώνησε με τον βετεράνο άσο του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, προκειμένου να μας δώσει μερικά στοιχεία για την κροατική ομάδα που ενδέχεται να βρει στον δρόμο της η Ένωση. Ο Κροάτης ποδοσφαιράνθρωπος εξέφρασε τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, το οποίο χαρακτήρισε φαβορί σε περίπτωση που οι δύο ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα προκριματικά. Παράλληλα μίλησε για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις πιθανές αποχωρήσεις παικτών στη Ντιναμό, ιδιαίτερα αυτή του τερματοφύλακα Λιβάκοβιτς.

Έχει ωραίο γήπεδο η ΑΕΚ! Ακατάλληλο το Μαξιμίρ

«Η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Την περσινή σεζόν ήταν δυνατή, δημιουργούσε καλό παιχνίδι και ήταν πολύ καλή στην άμυνα. Δίκαια τα πήρε όλα. Δεν ξέρω αν οι μεταγραφές που έχει κάνει θα κάνουν στα προκριματικά τη διαφορά στα προκριματικά, γιατί μιλάμε για ένα ήδη δεμένο σύνολο που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής είναι σοβαρός και αφήνει τους παίκτες του να παίζουν μπάλα. Μου αρέσει το στυλ της», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια στάθηκε στον παράγοντα έδρα. «Η ΑΕΚ έχει επίσης ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Δυστυχώς η Ντιναμό παίζει στο παλιό ‘Μαξιμίρ’, το οποίο δεν είναι για παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Για μένα η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Είναι δύσκολη η κλήρωση για τη Ντιναμό».

Ο Βέλιμιρ Ζάετς ακολούθως μας εξέφρασε την άποψή του για την κροάτικη ομάδα. «Έχει έναν σοβαρό προπονητή, τον Ιγκόρ Μπίστσαν που έπαιξε στον Παναθηναϊκό τη διετία 2005-2007. Είναι σοβαρός προπονητής. Βέβαια, έχασε στην πρεμιέρα από τη Χάιντουκ, κάτι που δεν ήταν καλό. Αλλά τί να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Το σύστημα που χρησιμοποιεί είναι το 4-3-3», τόνισε και εξέφρασε τον προβληματισμό του.

Μεγάλη απώλεια ο Λιβάκοβιτς αν φύγει

«Δεν ξέρω ποιος θα μείνει στη Ντιναμό, για να μπορώ να συνθέσω μία συνολική εικόνα της ομάδας στους αναγνώστες σας. Είπαν, ότι δεν θα πουλήσουν κανένα, αλλά μάλλον ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς θα φύγει. Είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Κροατίας, θα είναι μεγάλη απώλεια. Επίσης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Λούκα Ιβανούσετς, ο οποίος είναι επιθετικός χαφ. Παίζει στα άκρα, αλλά και πίσω από το σέντερ φορ. Επίσης ξεχωρίζω τον Μπρούνο Πέτκοβιτς που είναι επιθετικός και είναι πολύ καλός, όταν είναι σοβαρός. Συν τοις άλλοις, δεν μπορώ να μην αναφέρω τον στόπερ Μπόσκο Σούταλο», σημείωσε ο Ζάετς.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments