Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Stop” Κορδόν-Μαρτίνεθ σε στόπερ αξίας 5 εκατ.

Ολυμπιακός: “Stop” Κορδόν-Μαρτίνεθ σε στόπερ αξίας 5 εκατ.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Γιατί τον... έκοψαν στο Λιμάνι

Μιλάμε για τον 26χρονο διεθνή Γερμανό (με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες των πάντσερ), Νιγηριανό στην καταγωγή, πανύψηλο (1,91μ.), αριστεροπόδαρο στόπερ της Γάνδης, ο οποίος έχει σήμερα χρηματιστηριακή αξία 5.000.000 ευρώ! Η Γάνδη που τον αγόρασε μόλις πέρσι 3 εκατ. από την Χέρτα τον παραχωρεί με προίκα…45 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ την περασμένη σεζόν.

Ξεκίνησε από τα 4.000.000 transfer fee και όπως έμαθε η στήλη έπαιξε για τον Ολυμπιακό ως δυνατή υποψηφιότητα αλλά οι Κορδόν – Μαρτίνεθ πήγαν τελικά στον δανεικό Φρέιρε. Αν πιστέψουμε όμως, την αγγλική πιάτσα agents ο Τορουναρίγκα παραμένει ενεργός στο ελληνικό μεταγραφικό προσκήνιο αφού έχει προταθεί τόσο στον Παναθηναικό όσο και στην ΑΕΚ!

Η τιμή αγοράς του είναι βέβαια σχεδόν απαγορευτική αλλά σύμφωνα με την ίδια πηγή η μια από τις Μπιγκοφοράτες , στην οποία έκανε γκελ, τον κοιτάει για…δανεισμό , με υψηλό loan fee και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024.Για την ιστορία ο πανύψηλος Τορουναρίγκα έχει την ταχύτητα να αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ σύμφωνα με το sportdog.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments