Πολιτική

Άδωνις: Επιταχύνουμε την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων

Άδωνις: Επιταχύνουμε την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter Adonis Georgiadis

Την απόφασή του να προχωρήσει δυναμικά στην επιτάχυνση της έκδοσης των εκκρεμών συντάξεων γνωστοποιεί, με παρέμβασή του, ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης

Την απόφασή του να προχωρήσει δυναμικά στην επιτάχυνση της έκδοσης των εκκρεμών συντάξεων γνωστοποιεί, με παρέμβασή του, ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε και το Ηράκλειο Κρήτης γι’ αυτόν τον λόγο.

Πρόθεση, λοιπόν, του Άδωνι είναι να «συνεχίσει την καλή δουλειά των προκατόχων του στην επιτάχυνση των εκδόσεων των εκκρεμών συντάξεων».

Κατά την εξέταση των στοιχείων, ο υπουργός διαπίστωσε, ωστόσο, ότι το Ηράκλειο Κρήτης υπολείπεται αισθητά και έτσι, πήρε την απόφαση να επισκεφθεί, μαζί με την Διοίκηση του ΕΦΚΑ, το σύνολο των Τοπικών Διευθύνσεων.

«Σας δείχνω την κατάσταση των εκκρεμών συντάξεων όπως είναι τώρα», σημειώνει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Άδωνις και προσθέτει: «Σε 3-4 μήνες θα επανέλθω και θα αναρτήσω εδώ πάλι την πρόοδο που θα έχουμε κάνει στο μεσολαβήσαν διάστημα. Πιστεύω ότι με τις αποφάσεις που πήραμε σήμερα οι συνταξιούχοι μας στο Ηράκλειο θα δουν πραγματική πρόοδο».

«Είμαστε εδώ», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας, «για να λύνουμε τα προβλήματά τους» και ευχαριστεί τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους του ΕΦΚΑ για τη θερμή υποδοχή και την άρτια συνεργασία.

Πιο αναλυτικά, ο Άδωνις γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας ανέλαβα και την ευθύνη να συνεχίσω την καλή δουλειά των προκατόχων μου στην επιτάχυνση των εκδόσεων των εκκρεμών συντάξεων. Και πραγματικά πάμε πολύ καλά. Όμως εξετάζοντας τα στοιχεία διαπίστωσα ότι το Ηράκλειο υπολείπεται σταθερά. Αποφάσισα λοιπόν και με την Διοίκηση του ΕΦΚΑ το επισκεφθήκαμε και πήγαμε σε όλες τις Τοπικές Διευθύνσεις. Σας δείχνω την κατάσταση των εκκρεμών συντάξεων όπως είναι τώρα και σε 3-4 μήνες θα επανέλθω και θα αναρτήσω εδώ πάλι την πρόοδο που θα έχουμε κάνει στο μεσολαβήσαν διάστημα. Πιστεύω ότι με τις αποφάσεις που πήραμε σήμερα οι συνταξιούχοι μας στο Ηράκλειο θα δουν πραγματική πρόοδο. Είμαστε εδώ για να λύνουμε τα προβλήματα τους. Ευχαριστώ τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους του ΕΦΚΑ για την θερμή τους υποδοχή και την καλή μας συνεργασία. Τους εμπιστεύομαι ότι όσα σήμερα υποσχέθηκαν θα υλοποιηθούν και θα χαρούμε μαζί την επιτυχία τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments