Ελλάδα

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Νέα Αγχίαλο: Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Νέα Αγχίαλο: Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δραματικές διαστάσεις έχει λάβει το πύρινο μέτωπο στη Μαγνησία, μετά τις αναζωπυρώσεις που σημειώθηκαν την Πέμπτη, καθώς οι φλόγες έφτασαν σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο. Στο σημείο ακούγονται ισχυρές εκρήξεις από τα πυρομαχικά.

Δραματικές διαστάσεις έχει λάβει το πύρινο μέτωπο στη Μαγνησία, μετά τις αναζωπυρώσεις που σημειώθηκαν την Πέμπτη, καθώς οι φλόγες έφτασαν σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο. Στο σημείο ακούγονται ισχυρές εκρήξεις από τα πυρομαχικά. Νωρίτερα είχε δοθεί εντολή εκκένωσης, με μήνυμα από το 112, για εκκένωση της περιοχής της Νέας Αγχιάλου και άλλων οκτώ χωριών και οικισμών.

Εικόνες από την περιοχή και την εκκένωση μέσω θαλάσσης:

Η στιγμή της έκρηξης:

Στην περιοχή υπάρχει μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας και βάση ελικοπτέρων. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, από τις εκρήξεις έχουν σπάσει τζάμια σε σπιτια και επιχειρήσεις. Το στρατόπεδο έχει εκκενωθεί, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι ένστολοι και οι στρατιώτες.

Την ίδια στιγμή, φουσκωτά έχουν συγκεντρωθεί στην παραλία της Νέας Αγχιάλου και απομακρύνουν κόσμο μέσω θαλάσσης, τους οποίους μεταφέρουν στον Βόλο. Μέχρι τις 19:00 είχαν απεγκλωβιστει τουλάχιστον 250 άτομα μέσω θαλάσσης, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και σκάφη του Λιμενικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments