Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με γεμάτο ρόστερ στην τελική ευθεία για την Ευρώπη

ΑΕΚ: Με γεμάτο ρόστερ στην τελική ευθεία για την Ευρώπη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η προσοχή της ΑΕΚ στρέφεται στα ευρωπαϊκά ματς με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του διαθέσιμο

Οι επιστροφές των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Πέτρου Μάνταλου στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ήχησαν όμορφα στα αυτιά του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος προετοιμάζει πλέον την Ένωση για τα ευρωπαϊκά ματς του Αυγούστου με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός τεχνικός τη δεδομένη στιγμή πέρα από τις γνωστές απουσίες των Σέρχιο Αραούχο και Πάολο Φερνάντες βλέπει όλες τις άλλες επιλογές να είναι πλέον διαθέσιμες. Ήδη άλλωστε έχει επανέλθει στα πλάνα του και ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος γύρισε από το Μεξικό φορτσάτος προκειμένου να μπει απευθείας στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του «Πελάδο» για τις σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Όπως για παράδειγμα το αν ο Πινέδα -όπως συνέβαινε συχνά την περσινή σεζόν- παίξει στα αριστερά, όπου λόγω του τραυματισμού του Γκατσίνοβιτς αγωνιζόταν ο Ζίνι, και ξεκινήσει το δίδυμο των Γιόνσον και Σιμάνσκι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Κάτι που συγκεντρώνει πιθανότητες, όπως έχουμε τονίσει, ενόψει του φιλικού στην Τραπεζούντα.

Στην επίθεση είναι σχεδόν δεδομένη η παρουσία του Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ δεξιά υπάρχει τόσο ο Ελίασον, όσο και ο Άμραμπατ. Στα μετόπισθεν, Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης είναι στο 50-50 για την εστία, με τους Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί και Ρότα τετράδα στην αμυντική γραμμή.

Γενικότερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τα παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αρχής γενομένης από το φιλικό με την Τράμπζονσπορ μπαίνει στην τελική της ευθεία. Η συγκέντρωση όλων είναι σε αυτά τα ματς, με τον Αλμέιδα την προσεχή Πέμπτη στις 3 Αυγούστου να ανακοινώνει και την ευρωπαϊκή λίστα των 25 παικτών.

Όσον αφορά το πότε θα λάβει χώρα το πρώτο παιχνίδι με την κροατική ομάδα στην OPAP Arena, όλα δείχνουν ότι πάει για 8 Αυγούστου, με τη ρεβάνς να είναι δεδομένο ότι θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στο «Μάξιμιρ». Απομένει μόνο η ανακοίνωση της UEFA που θα έρθει σύντομα, ίσως μετά τα δεύτερα παιχνίδια του β’ προκριματικού γύρου για τυπικούς λόγους.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments