Lifestyle

Bruce Willis: Παγκόσμια ανησυχία για τον ηθοποιό – Χειροτερεύει η υγεία του

Bruce Willis: Παγκόσμια ανησυχία για τον ηθοποιό – Χειροτερεύει η υγεία του

Πηγή Φωτογραφίας: Man's World India

Πρώην σύντροφος του Bruce Wilis αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη μάχη του ηθοποιού με τη μετωποκροταφική άνοια.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Bruce Willis αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ, αφότου διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Μετά από αυτό, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Pulp Fiction», «Armageddon», «Die Hard» και «The Sixth Sense», χειροτέρευε συνεχώς και η οικογένεια και οι φίλοι του ήταν υπεύθυνοι να δίνουν ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας του.

View this post on Instagram

A post shared by Bruce Willis Double (@dobledebruce)

Μία από τις τελευταίες ενημερώσεις ήρθε από την πρώην σύντροφό του, Maria Bravo, η οποία δήλωσε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται όλο και πιο μακριά από την ανάρρωση.

Συγκεκριμένα, η ίδια συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, το Global Gift Gala, όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Γίνεται όλο και χειρότερα» τόνισε η Bravo. «Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη».

Ο Γουίλις και η Μπράβο, η σχέση των οποίων διήρκεσε δύο χρόνια, γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου, του Planet Hollywood. Παρά τον χωρισμό τους, η Μπράβο μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον ηθοποιό. «Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments