Lifestyle

Γιώργος Παρτσαλάκης: Καταγγελία σε ιδιοκτήτη σπιτιού – « Μου ζήτησε 2.500 ευρώ για τον γιό μου»

Γιώργος Παρτσαλάκης: Καταγγελία σε ιδιοκτήτη σπιτιού – « Μου ζήτησε 2.500 ευρώ για τον γιό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Οι παράλογες απαιτήσεις που έχουν ιδιοκτήτες φοιτητικών κατοικιών

«Φρένο» στα όνειρα των φοιτητών ωστόσο φαίνεται πως βάζουν τα υπέρογκα έξοδα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι για να σπουδάσουν σε διαφορετική πόλη από αυτήν της καταγωγής τους. Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης προχώρησε σε καταγγελία για τα απίστευτα ποσά που του ζητούσαν ιδιοκτήτες κατοικιών για ενοίκιο προκειμένου να νοικιάσει ένα σπίτι για τον γιο του.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official)

«Πέρασε ο γιος μου στα Ιωάννινα στη φιλοσοφική και έψαξα να βρω ένα σπίτι. Το θέμα είναι πως ένας άνθρωπος αποφάσισε ότι θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δε θα φαίνονταν στο συμβόλαιο.

»Επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει, επειδή δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες ότι μπορούν να βάλουν μία τάξη γιατί ζούμε σε μια ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική, αλλά πιστεύω μόνο στον άνθρωπο, ήθελα να παρακαλέσω αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποκτήσει ένα σπίτι, να πάρουν τα χρήματά τους αλλά να σεβαστούν αυτά τα παιδιά. Ας τα αντιμετωπίσουν σαν παιδιά τους γιατί μπορεί να τα βρουν μπροστά τους. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σαν τουρίστες. Βοηθήστε τα παιδιά μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments