Αθλητισμός

Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ 1-4: Κοτάρσκι και Κωνσταντέλιας του έδωσαν την πρόκριση

Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ 1-4: Κοτάρσκι και Κωνσταντέλιας του έδωσαν την πρόκριση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη πρόκριση επικρατώντας 4-1 της Μπεϊτάρ

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη πρόκριση επικρατώντας 4-1 της Μπεϊτάρ αγωνιζόμενος για 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο με τον Κοτάρσκι να κρατάει όρθιο τον δικέφαλο και τον Κωνσταντέλια να διώχνει το άγχος με δύο πανέμορφες ενέργειες.

Όλα αυτά με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για πενήντα λεπτά σχεδόν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Αουγκούστο με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 40′.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε έτσι στην επόμενη φάση του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Χάιντουκ των Λιβάγια, Σάρλια και Οφόε με τα δύο παιχνίδια να διεξάγονται στις 10 και τις 17 Αυγούστου.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι καθώς είχε στο αρχικό σχήμα τους Αουγκούστο, Νάρεϊ αντί των Τσιγγάρα και Κωνσταντέλια. Ουσιαστικά στηρίχθηκε περισσότερο στην εμπειρία παρά τον ενθουσιασμό ενώ οι υπόλοιποι εννιά ήταν οι ίδιοι με το ματς της Τούμπας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τη μπάλα στα πόδια αλλά και αρκετές διακοπές λόγω ρίψης αντικειμένων με τον διαιτητή να διακόπτει δύο φορές την αναμέτρηση.

Έπασε πέναλτι ο Κοτάρσκι, σκόραρε ο Μπράντον Τόμας

Στο 40′ ο Σβαμπ προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα προς τα πίσω αλλά έκανε λάθος πάσα. με τον Γιόνα να βγαίνει τετ α τετ και τον Αουγκούστο να τον ανατρέπει εντός περιοχής. Ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Βραζιλιάνο μέσο και καταλόγισε το πέναλτι υπέρ της Μπεϊτάρ. Ο Σούα ανάλαβε την εκτέλεση του αλλά ο Κοτάρσκι με εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν στην εστία του ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου αντέδρασε βγάζοντας εκτός εγώνα τον Τάισον και πέρασε στη θέση του τον Τσιγγάρα με στόχο να βάλει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στο κέντρο. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα κατάφερε στο επόμενο λεπτό να πετύχει ένα ακόμη τέρμα και να να κάνει το 0-2. Οι Μπράντον Τόμας – Ζίβκοβιτς άλλαξαν ωραία τη μπάλα στα αριστερά με τον Σέρβο να δίνει ξανά στον Ισπανό ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Η Μπεϊτάρ κατάφερε να αντδράσει και να μειώσει το σκορ στα εννιά λεπτά των καθυστερήσεων και συγκεκριμένα στο 45+7′ με κεφαλιά του Φράιντεϊ ο οποίος αυτή τη φορά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για να μειώσει σε 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Η είσοδος του Κωνσταντέλια άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ

Στο 76′ ο Κωνσταντέλιας πέρασε στο παιχνίδι αντί του Ζίβκοβιτς που δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς και η παρουσία του νεαρού διεθνή μέσου βελτίωσε την εικόνα του ΠΑΟΚ στα λεπτά που έμεναν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΜΠΕΪΤΑΡ: Σίλβα, Μπίτον, Ντγκάνι, Κριέφ, Γκότλιμπ (45+4′ Μίχα), Μορόζοφ, Ασκενάζι (56′ Τόμας), Αζάρια, Γιόνα (46′ Νικολαέσκου), Φράιντεϊ, Σούα

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης (46′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (76′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (44′ Τσιγγάρας), Τόμας (60′ Σαμάτα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments