Αθλητισμός

Ο επόμενος μετά τον Αλεξανδρόπουλο στο Λιμάνι

Ο επόμενος μετά τον Αλεξανδρόπουλο στο Λιμάνι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Άλλη μία δυνατή μεταγραφή κλείνει ίσως και εντός της ημέρας

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πατήσει… γκάζι τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά τους μιας και θέλουν να εμφανιστούν έτοιμοι στο πρώτο crash test της νέας χρονιάς για τα προκριματικά του Europa League, όμως ακόμα και τώρα η προτεραιότητα συνεχίζει να είναι η απόκτηση επιθετικού. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία με τον… εκλεκτό και ότι ο Κορδόν έχει ξεχωρίσει δύο ονόματα. Ο Νο1 στη λίστα του είναι ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ωστόσο επειδή ακόμα οι συζητήσεις είναι δύσκολες, υπάρχει και δυνατή εναλλακτική.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Βιλφρίντ Κανγκά που ανήκει στην Χέρτα Βερολίνου με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Η ομάδα της πρωτεύουσας της Γερμανίας μετά την πτώση της στην δεύτερη κατηγορία ψάχνει τρόπο να μειώσει τα έξοδά της και σίγουρα κάθε πρόταση που φτάσει στα γραφεία της θα εξεταστεί πολύ σχολαστικά. Ο 25χρονος Ιβοριανός, με γαλλικό διαβατήριο και ύψος 1,89μ., βρίσκεται στη Χέρτα από το καλοκαίρι του 2022, προερχόμενος από την Γιούνγκ Μπόις, με τον ίδιο στην Ελβετία να έχει μετρήσει 45 συμμετοχές με 19 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες ο Κανγκά προσπάθησε να… επιπλεύσει στην μετριότητα της γερμανικής ομάδας στη Bundesliga έχοντας 26 συμμετοχές με πέντε γκολ, όμως το πρόβλημα της Χέρτα στο επιθετικό κομμάτι τον επηρέασε. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ιβοριανός κοστολογείται αυτή τη στιγμή στα 3 εκατομμύρια ευρώ, με το πικ του σύμφωνα με το transfermarkt να είναι τα 4, όταν έγινε παίκτης των Βερολινέζων, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του έχοντας 2 συμμετοχές.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η Χέρτα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται είναι ανοιχτή σε πωλήσεις παικτών της, κάτι που ισχύει και με τον Κανγκά. Αυτό που βγαίνει μέχρι στιγμής από πλευράς Ολυμπιακού είναι πως ο Ιβοριανός εξετάζεται και υπάρχουν σκέψεις να υπάρξει και κρούση στην γερμανική ομάδα, ώστε να τον αποκτήσει αν δώσει το τελικό ΟΚ ο Μαρτίνεθ. Μάλιστα οι Γερμανοί δεν θα έλεγαν “Όχι” ακόμα και σε δανεισμό, στον οποίο θα υπάρχει όμως οψιόν αγοράς, κάτι που έχουμε δει να κάνουν οι Ερυθρόλευκοι τη φετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η… μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο και πλέον οι εκείνοι θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι πως η ώρα για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια έρχεται, ενώ αν θέλει ο Ολυμπιακός να έχει έναν ακόμα φορ που θα μπορεί να αγωνιστεί σε αυτά θα πρέπει να κινηθεί άμεσα, πράγμα που σημαίνει ότι περιμένουμε άμεσα εξελίξεις.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments