Πολιτική

Σπαρτιάτες: “Άνω τελεία” στην εσωκομματική ένταση έβαλαν οι βουλευτές

Σπαρτιάτες: “Άνω τελεία” στην εσωκομματική ένταση έβαλαν οι βουλευτές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η συνεδρίαση της ΚΟ των «Σπαρτιατών» έγινε με απουσίες

Η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν έγινε στην πλήρη σύνθεση της, διότι οι βουλευτές του κόμματος βρίσκονται στην επαρχία.

Όμως ο πρόεδρος των Σπαρτιατών συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου και βουλευτή, Χάρη Κατσιβαρδά αλλά και τον γραμματέα της ΚΟ, Ιωάννη Δημητροκάλλη στο γραφείο του στην Βουλή, προκειμένου να λύσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και όπως σημειώνουν πηγές των Σπαρτιατών δεν λήφθηκε κάποια απόφαση.

Οι δύο πλευρές εμφανίζονται να θέλουν να βάλουν «νερό στο κρασί τους» και υποστηρίζουν ότι έλυσαν όλες τις διαφορές τους, σε καλό και ήρεμο κλίμα. Νεότερες εξελίξεις θα υπάρξουν προς το τέλος του Αυγούστου, όταν θα ξαναρχίσουν οι εργασίες της Βουλής και τότε θα συγκληθεί εκ νέου η κοινοβουλευτική ομάδα.

Με βάση τις δηλώσεις πάντως του προέδρου, του κ. Στίγκα, φαίνεται πως αυτός είναι που έκανε ένα βήμα πίσω καθώς αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του με την οποία επιμένει – όπως είχε πει και προεκλογικά- ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης λειτούργησε προεκλογικά ως το καύσιμο, που βοήθησε να φτάσουν οι Σπαρτιάτες στο ποσοστό που έχουν αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση τα όποια ζητήματα υπάρχουν, παρότι και οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι ομαλοποιήθηκε το κλίμα στο εσωτερικό των Σπαρτιατών , θα λυθούν στην συνεδρίαση της ΚΟ που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments