Αθλητισμός

Βαθμολογία UEFA: Στην 20η θέση η Ελλάδα, “κυνηγά” την Κροατία

Βαθμολογία UEFA: Στην 20η θέση η Ελλάδα, “κυνηγά” την Κροατία

Πηγή Φωτογραφίας: sportsaddict.gr//eurokinissi.gr

Η χώρας μας πανηγύρισε δύο προκρίσεις, ωστόσο η Κροατία παραμένει μπροστά μας, με τις «μάχες» ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ - Χάιντουκ να κρίνουν πολλά.

Η χώρας μας πανηγύρισε δύο προκρίσεις, ωστόσο η Κροατία παραμένει μπροστά μας, με τις «μάχες» ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ – Χάιντουκ να κρίνουν πολλά.

Αν και τα… χρειάστηκαν ΠΑΟΚ και Άρης πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Europa Coference League, δίνοντας έτσι βαθμούς και ανάσες στην Ελλάδα, όσον αφορά την βαθμολογία της UEFA.

Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη με την ισοπαλία κόντρα στην Ντνίπρο (2-2) πρόσφερε και αυτός κάποιους βαθμούς στην ελληνική συγκομιδή και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον τρίτο προκριματικό, ενώ στη μάχη ρίχονται και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Το ποδόσφαιρο της χώρας μας μέτρησε συνολικά αυτή την εβδομάδα, 500 βαθμούς βρισκόμενο στην 20η θέση της κατάταξης. Στην 19η παραμένει η Κροατία, η οποία χάρη στη δεύτερη νίκη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ επί της Αστάνα την Τετάρτη, αλλά και σε συνδυασμό με τις δύο νίκες των Όσιγιεκ και Ριέκα στο Europa Conference League, κατάφερε να συλλέξει 750 βαθμούς.

Με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ – Χαίντουκ να ακολουθούν, καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντικό είναι να μετρήσουμε ένα 2/2, μιας και από την έκβαση αυτών των δύο ζευγαριών θα ξέρουμε αν σαν ποδόσφαιρο θα μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλότερα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments