Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/08 Τα Σημάδια Θα Σας Οδηγήσουν Στην Αγάπη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/08 Τα Σημάδια Θα Σας Οδηγήσουν Στην Αγάπη
Η επιθυμία για διασκέδαση και ελευθερία συνεχίζεται και τώρα μπορεί να επηρεάσει το χαρτζιλίκι σας. Ίσως αγοράσετε παρορμητικά κάτι που αργότερα θα θελήσετε να επιστρέψετε ή – το χειρότερο – δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/08 Α’ . Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/08 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, ψάχνεστε για μια απόδραση. Την Κυριακή 6 Αυγούστου το φεγγάρι στο δικό σας ζώδιο, τριγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της διασκέδασης σας. Βγάλτε τη δουλειά από το πρόγραμμά σας – δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι κι αλλιώς. Η σημερινή μέρα είναι για διασκέδαση. Θα κάνετε παρέα με διασκεδαστικούς ανθρώπους, θα φάτε, θα πιείτε και θα περάσετε ευχάριστα. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε σήμερα. Την Τρίτη 8 Αυγούστου, το φεγγάρι ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των δαπανών σας.

Η επιθυμία για διασκέδαση και ελευθερία συνεχίζεται και τώρα μπορεί να επηρεάσει το χαρτζιλίκι σας. Ίσως αγοράσετε παρορμητικά κάτι που αργότερα θα θελήσετε να επιστρέψετε ή – το χειρότερο – δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε. Και μπορεί να έχετε τόση εμμονή μ’ αυτό το αντικείμενο που να μην μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο. Συγκρατηθείτε όμως μερικές ώρες, γιατί αυτή η όψη θα περάσει και ο προϋπολογισμός σας θα προστατευτεί.

ζώδια ταύρος Αυτή την εβδομάδα, κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Την Κυριακή 6 Αυγούστου, το φεγγάρι στον Κριό τριγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της κατοικίας σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε στο χώρο σας, αλλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Μπορεί να καθίσετε στον καναπέ χωρίς να κουνηθείτε – κι αυτό είναι εντάξει. Επειδή όμως αυτή η όψη συνήθως οδηγεί σε υπερβολική κατανάλωση, καλό είναι να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να φάτε και να πιείτε υπερβολικά.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου, το φεγγάρι ενώνεται με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Θα έχετε την επιθυμία να ξεχωρίσετε από το πλήθος σήμερα κάτι που δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα σας. Μπορεί να θέλετε να φορέσετε έντονα χρώματα ή ένα γραφικό μπλουζάκι που δηλώνει τα συναισθήματά σας. Θα βάψετε τα μαλλιά σας σε έντονο χρώμα ή θα κάνετε ένα τατουάζ. Αυτή είναι μια σύντομη όψη, οπότε αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι μόνιμο (όπως ένα τατουάζ)…. περιμένετε. Μπορεί να αισθάνεστε διαφορετικά γι’ αυτό, το πρωί.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/08 ζώδια δίδυμοι Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να απογειωθείτε. Την Κυριακή 6 Αυγούστου, το φεγγάρι στον Κριό τριγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο των δραστηριοτήτων σας. Σήμερα, μπορεί να δοκιμάσετε μια δραστηριότητα που δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ πριν. Ίσως είναι η πρώτη φορά που κάνετε ιππασία, θαλάσσιο σκι ή μηχανοκίνητο skateboard. Ίσως πάλι κάνετε πεζοπορία σε ένα μέρος που δεν είχατε πάει ποτέ ή επισκεφθείτε μια λίμνη που δεν είχατε δει ποτέ. Ασχολείστε με κάτι διασκεδαστικό.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου, το φεγγάρι ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των ψυχικών εντυπώσεων. Σήμερα, μπορεί να έχετε μια αναλαμπή και να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια ενός παζλ. Τα σημάδια μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια νέα κατεύθυνση για τη σχέση ή τη δουλειά σας. Ίσως επίσης δείτε ένα ενδιαφέρον όνειρο! Το Σύμπαν σας στέλνει ένα μήνυμα.

ζώδια καρκίνος Αυτή την εβδομάδα, εξερευνάτε νέες ιδέες. Την Κυριακή 6 Αυγούστου, το φεγγάρι στον Κριό τριγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να πάτε για ψώνια σήμερα και να ανακαλύψετε μερικά πολύ καλά αντικείμενα. Σας αρέσει το χρώμα τους, ταιριάζουν για το μέρος που τα θέλετε…και είναι σε προσφορά. Θα περάσετε καλά αλλά να προσέχετε τα έξοδά σας, για να μην μετατραπούν σε ξεφάντωμα δαπανών.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου, το φεγγάρι ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας. Ένας φίλος θα τηλεφωνήσει την τελευταία στιγμή έχοντας ένα επιπλέον εισιτήριο για μια συναυλία, μια ταινία ή μια εκδήλωση. Μπορεί να τα παρατήσετε όλα και να πάτε μαζί του. Ή μπορεί να συναντήσετε έναν φίλο που σας καλεί σε δείπνο. Σήμερα, θα λάβετε μια ευχάριστη έκπληξη από έναν φίλο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/08 ζώδια λέων Αναζητάτε μια αλλαγή αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 6 Αυγούστου, η σελήνη στον Κριό τριγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Θέλετε να βγείτε από το σπίτι και να πάτε μια βόλτα μέχρι τη θάλασσα ή να πάρετε ένα αεροπλάνο για κάποιο νησί. Σήμερα είστε μάλλον παρορμητικοί (και δεν θα είναι η τελευταία φορά αυτή την εβδομάδα).

Την Τρίτη 8 Αυγούστου, το φεγγάρι ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της κοινωνικής σας θέσης. Μπορεί να ψάχνετε κάτι για να εμπλουτίσετε τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες σας κάνοντας κάτι πολύ ωραίο, όπως αλεξίπτωτο σε εσωτερικούς χώρους ή παρακολουθώντας ένα φεστιβάλ. Κι αυτό θα σας ωθήσει να ψάξετε τριγύρω για να δείτε αν είναι διαθέσιμοι αυτοί οι τύποι δραστηριοτήτων. Σήμερα, μπορεί να κάνετε πράγματα αυθόρμητα.

ζώδια παρθένος Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε για έναν νέο τρόπο. Την Κυριακή 6 Αυγούστου, το φεγγάρι στον Κριό τριγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο των τεχνών και της μαγείας σας. Σήμερα, μπορεί να σας ελκύει κάτι όμορφο και μυστηριώδες. Μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης, μια χαλαρωτική μουσική ή ένα άτομο που είδατε σε μια ταινία και δεν μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Θα έχετε μια απολαυστική εμμονή.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου, το φεγγάρι ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των ταξιδιών σας. Σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή θέλετε να πάτε κάπου… κι αυτό θα σας κάνει να κοιτάξετε φτηνές πτήσεις προς διασκεδαστικούς προορισμούς ή ανταλλαγές σπιτιών σε μακρινές χώρες. Ίσως ακόμη και να αγοράσετε μια μοτοσικλέτα για να μπορείτε να οδηγείτε στην ύπαιθρο. Σήμερα, θα κάνετε κάτι αρκετά παρορμητικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments