Lifestyle

H Λίσα Ρίνα φωτογραφίζεται ολόγυμνη για τα 60ά γενέθλιά της – Κορμί 18χρονης

H Λίσα Ρίνα φωτογραφίζεται ολόγυμνη για τα 60ά γενέθλιά της – Κορμί 18χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: BRAVO TV

H Λίσα Ρίνα έγινε 60 ετών στις 11 Ιουλίου και το γιόρτασε με μια ολόγυμνη φωτογραφία της στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο σίριαλ «Melrose place» και την σαπουνόπερα «Days of Our Lives».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUSS PUSS Magazine (@pusspussmag)

Η Λίσα Ρίνα επίσης είναι γνωστή για την αντισυμβατική προσωπικότητά της. Της αρέσει να προκαλεί, δεν την απασχολούν κλισέ και στερεότυπα περί ηλικίας, ενώ συχνά θα δει το όνομά της να φιγουράρει σε άρθρα που υμνούν τον αισθησιασμό και το σεξαπίλ της.

Για τα 60ά γενέθλιά της πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της για το απίθανο κορμί της. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε εντελώς γυμνή.

Η Λίσα Ρίνα έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε ολόγυμνη για τα γενέθλιά της αποδεικνύοντας ότι έχει ένα πολύ ωραίο σώμα στα 60 της. «Sesenta» έγραψε σαν λεζάντα στη φωτογραφία της, που είναι ισπανική λέξη για την ηλικία των 60.

Οι αντιδράσεις από τους φανατικούς followers της, οι οποίοι λατρεύουν το sexiness που αποπνέει η ηθοποιός, ήταν άμεσες, και μέσα σε λίγη ώρα γέμισαν τις αναρτήσεις της με αμάτρητα like και σχόλια που της έδιναν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments