Lifestyle

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Προσπαθούσα χρόνια να γίνω η τέλεια γυναίκα»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Προσπαθούσα χρόνια να γίνω η τέλεια γυναίκα»

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν είμαι ρομπότ, επιτέλους έχω χαλαρώσει»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram, καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να τη ρωτήσουν ό,τι θέλουν.

Μία από τις ερωτήσεις που της απηύθυναν, ήταν η εξής: «Πώς νιώθεις σε αυτή τη φάση της ζωής σου;», με το μοντέλο να προχωρά σε μία μακροσκελή απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, τόνισε ότι έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με το παρελθόν της.

«Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν είμαι ρομπότ. Επιτέλους έχω χαλαρώσει έχω μάθει να νιώθω και “θα πεις τώρα τι λέει αυτή..”, λειτουργούσα τόσο ρομποτικά στη ζωή μου που δεν ζούσα τίποτα, καταπίεζα τον ίδιο μου τον εαυτό για χρόνια για να είμαι η τέλεια γυναίκα στα πάντα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει τόσα πολλά έχω δουλέψει τόσο πολύ με το να παίρνω μόνο ότι αξίζω και τίποτα λιγότερο» απάντησε αναλυτικά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο