Lifestyle

Ιφιγένεια Τζόλα: «Εώ δέχομαι κακοπροαίρετα σχόλια που αφορούν κυρίως τα κιλά μου»

Ιφιγένεια Τζόλα: «Εώ δέχομαι κακοπροαίρετα σχόλια που αφορούν κυρίως τα κιλά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Ιφιγένεια Τζόλα: «Είναι κρίμα το 2023 να εξακολουθεί να υπάρχει body shaming»

Η Ιφιγένεια Τζόλα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα κακοπροαίρετα σχόλια που έχει ακούσει για την ίδια. Η ηθοποιός της «Γης της Ελιάς» μίλησε στο περιοδικό «InStyle» κι αναφέρθηκε στον τρόπο, με τον οποίο την αντιμετωπίζει το κοινό στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Ifigenia Tzola (@ifigenia_tzola)

«Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι σεβαστό. Κακοπροαίρετα σχόλια πάντα θα υπάρχουν. Στη δική μου περίπτωση αφορούν κυρίως τα κιλά μου. Αυτό πλέον, δεν με επηρεάζει, απλώς είναι κρίμα το 2023 να εξακολουθεί να υπάρχει body shaming», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σωματότυπο και πως αν είναι υγιής, πρέπει να αγκαλιάσει και να αγαπήσει αυτό που έχει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό είναι και το όμορφο στο τέλος της μέρας», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πώς περνάει την καθημερινότητά της, όταν δεν έχει γυρίσματα. «Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να ταξιδεύω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να επενδύουμε σε υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και σε πράγματα που θα μας εξελίξουν ως ανθρώπους», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments