Ελλάδα

Δολοφονία 26χρονου: Η ΕΛ.ΑΣ. έχασε το κομβόι των Κροατών στην Αττική Οδό – Νέες αποκαλύψεις

Δολοφονία 26χρονου: Η ΕΛ.ΑΣ. έχασε το κομβόι των Κροατών στην Αττική Οδό – Νέες αποκαλύψεις

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA tv

Το μοιραίο λάθος που κατέληξε στο αιματοκύλισμα έξω από την OPAP «Αρένα»

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την αποτροπή των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και από ό, τι προκύπτει από το στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφίαστις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας (07/08) εντοπίστηκε το κονβόι των Κροατών χούλιγκαν στα διόδια της ΕλευσίναςΟι ορδές των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεπ είχαν διασχίσει τη μισή χώρα χωρίς κανέναν έλεγχο, και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς επί της Εθνικής Οδού.

Στη συνέχεια ωστόσο, στην έξοδο της Αττικής Οδού, τα αυτοκίνητα των χούλιγκαν διασπάστηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα, με μερικά να συνεχίζουν να κινούνται επί της Εθνικής οδού, ενώ άλλα ακολούθησαν την Αττική Οδό.

Εκεί, σύμφωνα με τη δικογραφία, έγινε το μοιραίο λάθος, αφού χάθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν κατάφεραν να τα εντοπίσουν και να αποτρέψουν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με τη μοιραία κατάληξη για τον 29χρονο Μιχάλη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments