Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ καρέ η διαδρομή των χούλιγκαν μέχρι τη φονική επίθεση

Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ καρέ η διαδρομή των χούλιγκαν μέχρι τη φονική επίθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Star

Οι μαυροντυμένοι οπαδοί περίμεναν σήμα για να ξεκινήσουν το αιματοκύλισμα

Ένα νέο βίντεο – «ντοκουμέντο» από τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στα ντοκουμέντα, που εξασφάλισε το Star, αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές του μακελειού έξω από την OPAP Αρένα και η πορεία των χούλιγκαν μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.

Βράδυ Δευτέρας, ένα λεπτό μετά τις 23:00, και το τάγμα του θανάτου απείχε μόλις λίγα μέτρα από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο νέο βίντεο – «ντοκουμέντο» καταγράφεται καρέ καρέ η πορεία των χούλιγκαν, ελάχιστα λεπτά πριν την αιματηρή επίθεση.

Όπως φαίνεται, πάνω από 100 άνδρες, σαν εκπαιδευμένο τάγμα εφόδου, προχωρούν για να σκορπίσουν τον θάνατο. Είναι όλοι μαυροντυμένοι. Δύο από αυτούς φορούν κράνος, κάποιοι έχουν ανεβασμένη την κουκούλα της μπλούζας τους ή φορούν τζόκεϊ, έχοντας καλύψει το μισό τους πρόσωπο με χειρουργική μάσκα. Πολλοί, όμως, έχουν εντελώς ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και περπατούν χωρίς θόρυβο για να μη γίνουν αντιληπτοί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης και να σκοτώσουν.

Ένα λεπτό αργότερα η κάμερα κατέγραψε στο ίδιο σημείο 7 αστυνομικούς με φακούς στα χέρια και μηχανές να ακολουθούν διακριτικά το τάγμα εφόδου. Όμως δεν μπόρεσαν να επέμβουν και να αποτρέψουν τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Περίμεναν σήμα για να επιτεθούν

Στα πλάνα που εξασφάλισε το Star, φαίνονται οι μαυροντυμένοι άνδρες συγκεντρωμένοι σε οικόπεδο κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Παραμονεύουν σιωπηλοί, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί, περιμένοντας το  σύνθημα για να επιτεθούν. Τρία λεπτά παρέμειναν σε αυτό το σημείο πριν δοθεί το σήμα για επίθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατέβηκαν από τον σταθμό του Περισσού. Στα πλάνα φαίνονται να περπατούν μπροστά από περίπτερο της περιοχής.

simploki_filadelfeia

Εντύπωση προκαλεί πως περνούν ανενόχλητοι, κρατώντας στα χέρια τα όπλα του θανάτου, καδρόνια, σιδηρολοστούς, ρόπαλα ακόμα και αλυσίδες, χωρίς τελικά κανένας να τους αποτρέψει.

Με πληροφορίες από Star

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments