Ελλάδα

Με μια μαχαιριά δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή: Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Με μια μαχαιριά δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή: Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στο φως έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ

Στο φως έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν έξω από την Opap Arena το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι , στον πήχη το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ. Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο ιατροδικαστής κ. Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα φονικά όπλα των Κροατών χούλιγκαν

Οι κατηγορούμενοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, μετά τις διώξεις που τούς ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που έλαβαν, προκειμένου να απολογηθούν αύριο (11/08). hooligans-nea-filadelfeia-1

Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε τα ευρήματα από το σημείο των αιματηρών συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για λοστούς, μαχαίρια, πέτρες, καπνογόνα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, τα οποία εγκατέλειψαν οι χούλιγκαν στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής, μόλις είδαν να καταφθάνουν αστυνομικοί στο σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments